15 C
Sisak
Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Najave za petak, 1. ožujka

Datum:

Marketing

SISAK – Otvorenje 4. Susreta graditelja će se održati u petak, 1. ožujka 2024., u 14:30 sati u Hotelu Panonija u Sisku (Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, 44000 Sisak).

Uz mnoge visoke uzvanike te predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dalibora Kratohvila, potpredsjednike HOK-a na čelu s potpredsjednikom HOK-a i predsjednikom Organizacijskog odbora Antunom Trojnarom, predsjednika Ceha graditeljstva Ivana Markovića i članova Ceha, svečanom otvorenju Kongresa prisustvovat će potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić kao pokrovitelj skupa, saborske zastupnice Marijana Petir i Magdalena Komes, župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak te ostali visoki uzvanici.

Susret će biti posvećen aktualnim temama u sektoru graditeljstva poput konstrukcijske obnove, problematike u procesu gradnje, obrazovanja i budućnosti radne snage te kružne ekonomije u graditeljstvu koje će se obraditi kroz predavanja i panel rasprave svih ključnih dionika u resoru.

Na Susretu će biti održana i dodjela priznanja zaslužnim obrtnicima koji su svojim radom pridonijeli razvoju obrtništva i promicanju interesa graditeljske struke.

Domaćin ovogodišnjeg Susreta je Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije, a pokrovitelj je Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

SISAK – U petak, 1. ožujka 2024. godine s početkom u 19 sati u prostoru Regionalnog centra kompetentnosti Tehničke škole Sisak (Zagrebačka ulica 5, Sisak) župan Ivan Celjak, mag. iur., će prisustvovati održavanju turnira EA SPORTS FC 24 kojeg organizira Sisačko-moslavačka županija u suradnji sa Savjetom mladih Sisačko-moslavačke županije u sklopu programa Centra za mlade SMŽ.

Na turniru sudjeluju 64 igrača koji su se prethodno prijavili, a za ostale sudionike ovog događaja organizirani su zanimljivi sadržaji i druženje s poznatim gamerom, tiktokerom i youtuberom Anrilom.

GLINA – Pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Robertina Štajdohar će u petak, 1. ožujka 2024. godine, s početkom u 9 sati i 30 minuta u Hrvatskom domu u Glini (Stjepana i Antuna Radića 10) otvoriti Županijsku smotru Lidrano 2024., kojoj je ove godine domaćin Osnovna škola Glina.

PETRINJA, SISAK – Potpredsjednik Vlade i ministar Branko Bačić u petak 1. ožujka 2024. godine boravi u službenoj posjeti Petrinji i Sisku.

Program je sljedeći:

Petrinja

11:15 Obilazak zamjenske obiteljske kuće

Adresa: Dragotinci 3a, Petrinja

12:00 Obilazak gradilišta Srednje strukovne škole Petrinja

Adresa: Gavrilovićev trg 1, Petrinja

(dolazak sa strane tvornice Gavrilović)

12:15 Izjave za medije

Adresa: Gavrilovićev trg 1, Petrinja

(dolazak sa strane tvornice Gavrilović)

Sisak

14:00 Obilazak završene konstrukcijske obnove višestambene zgrade

Adresa: Oktavijana Augusta 10, Sisak

14:30 4 Susret graditelja Hrvatske obrtničke komore

Adresa: Hotel Panonija, I.K. Sakcinskog 21, Sisak

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 15. travnja

SISAK - Predstavnici Grada Siska obići će početak radova...

Najave za nedjelju, 14. travnja

SISAK - Autohtona -Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec...

Najave za subotu, 13. travnja

SISAK - U subotu, 13. travnja 2024., u 10...

Najave za petak, 12. travnja

SISAK - KHL Sisak ove je godine, po drugi...