15 C
Sisak
Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Najave za srijedu, 28. veljače

Datum:

Marketing

SMŽ – U srijedu, 28. veljače, u vremenu od 9 do 13 sati, na području cijele Policijske uprave sisačko-moslavačke, bit će provedena akcija usmjerena na nadzor korištenja povlastica u cestovnom prometu i nepropisnog parkiranja vozila na mjestu rezerviranom za parkiranje osoba s invaliditetom.

KUTINA – Svečano polaganje kamena temeljca za izgradnju 1 višestambene građevine na lokaciji u Gradu Kutini – Ulica Bartola Kašića biti će u srijedu, 28. veljače 2024. godine s početkom u 10,30 sati.

Svečano polaganje kamena temeljca će uveličati i direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Dragan Hristov, župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak te potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar Branko Bačić.

KUTINA, JASENOVAC – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag. iur., uz potpredsjednika Vlade RH i ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branka Bačića te direktora APN-a Dragana Hristova, u srijedu, 28. veljače 2024. godine nazočiti polaganju kamena temeljca višestambenih zgrada u Kutini i Jasenovcu prema sljedećem rasporedu:

10:30 Svečano polaganje kamena temeljca u Kutini, Ulica Bartola Kašića

11:00 Izjave za medije

12:00 Svečano polaganje kamena temeljca u Jasenovcu, Ulica braće Radića

12:30 Izjave za medije

SISAK – Drugo zasjedanje Sinode Sisačke biskupije održat će se u srijedu, 28. veljače u 17 sati u Dvorani „Juran i Sofija“ u Velikom Kaptolu u Sisku pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića.

 

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 15. travnja

SISAK - Predstavnici Grada Siska obići će početak radova...

Najave za nedjelju, 14. travnja

SISAK - Autohtona -Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec...

Najave za subotu, 13. travnja

SISAK - U subotu, 13. travnja 2024., u 10...

Najave za petak, 12. travnja

SISAK - KHL Sisak ove je godine, po drugi...