6 C
Sisak
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Najave za ponedjeljak, 12. veljače

Datum:

Marketing

SISAK – 20. sjednica Gradskog vijeća Grada Siska će se održati u ponedjeljak, 12. veljače 2024. godine s početkom u 17 sati, u Centru kreativnih industrija Sisak – CIKS, Ulica Stjepana i Antuna Radića 20, prvi kat. Sjednicu možete pratiti na You Tube kanalu Grada Siska.

Dnevni red:

20. sjednica Gradskog vijeća Grada Siska u ponedjeljak, 12. veljače 2024.

 

POPOVAČA, SISAK – Dani bolesnika na području Sisačke biskupije bit će obilježeni 11. i 12. veljače misnim slavljima koja će predvoditi sisački biskup Vlado Košić u zajedništvu s povjerenikom za pastoral bolesnih i starijih osoba vlč. Sašom Jozićem, a prema sljedećem rasporedu:

u ponedjeljak, 12. veljače u 11 sati, u bolničkoj kapeli Neuropsihijatrijske bolnice “Dr. Ivan Brabot” u Popovači;

u ponedjeljak, 12. veljače u 15 sati u OB „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

SISAK – Hrvatska Lutrija posjetit će Dom za starije osobe Sisak, na adresi Ulica Oktavijana Augusta 3, 12. veljače u 12 sati te će tom prigodom organizirati Bingo tombolu i Sretno kolo za korisnike doma. Uz prigodne nagrade za sretne dobitnike, Hrvatska Lutrija dodijelit će i 5000 eura za potrebe doma.
Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti Domovima umirovljenika su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj od županija posjetiti po jedan dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag. iur. u ponedjeljak, 12. veljače 2024. godine, s početkom u 12 sati u prostoru Doma za starije osobe Sisak (Oktavijana Augusta 3) nazočiti programu, koji u povodu svoje 50. obljetnice za korisnike Doma za starije osobe Sisak organizira Hrvatska lutrija.

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag. iur., uz ministra znanosti i obrazovanja RH Radovana Fuchsa i ministra vanjskih poslova i trgovine Mađarske Petera Szijjárta, u ponedjeljak, 12. veljače 2024. godine s početkom u 10 sati nazočiti obilasku novootvorene I. osnovne škole u Petrinji na adresi Petrinja, Srnakova 1.

Možda vas zanima...

Najave za nedjelju, 3. ožujka

SISAK - Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u nedjelju,...

Najave za subotu, 2. ožujka

SISAK - Promocija knjige fotografskih portreta Ivana Posavca pod...

Najave za petak, 1. ožujka

SISAK - Otvorenje 4. Susreta graditelja će se održati...

Najave za četvrtak, 29. veljače

SISAK - Gradski muzej Sisak u suradnji s Institutom...