14 C
Sisak
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Dodijeljena priznanja najboljim sportašima grada Petrinje

Datum:

Marketing

U sportskoj dvorani OŠ Mate Lovraka Petrinja su dodijeljena priznanja najboljim sportašima grada Petrinje.

Sportašica grada Petrinje za 2023. je stolnotenisačica Neva Gojković iz STK Mladost, dok je najuspješniji sportaš hrvač Karlo Kodrić iz HK Petrinja. Najuspješniji sportski par je Toma Svoboda i Lara Matijević iz SPK Petrinia. Stolnotenisačice iz STK Mladost Petrinja i hrvači iz HK Petrinja proglašeni su za najuspješnije sportske ekipe dok je za najuspješnijeg trenera proglašen Vinko Kadečka iz HK Petrinja.

Najuspješnije školsko sportsko društvo je ŠSD Tadija iz OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja, a sportske nade su Lovro Kadečka (RK Petrinja), Una Grbeša (SPK Petrinia), Paula Vadlja (HK Petrinja), Zora Veronika Sekulić (OK Petrinja), Ivan Pendelin (HK Petrinja), Hana Čaušević (ŽRK Petrinia), Ivan Ferčić (GK Petrinja), Antonella Grgić (ŽKK Lovrekice), Rino Muža (MNK Petrinjčica) i Marko Kaurić (KK Petrinja).

Posebno priznanje posthumno je dodijeljeno malonogometašu Mati Pavlekoviću koji je iznenada preminuo 2015. godine, a u njegovo ime priznanje je preuzeo sin Igor Pavleković.

Nagrada za životno djelo za izuzetan doprinos u razvoju sporta grada Petrinje dodijeljena je bivšem rukometašu i poznatom petrinjskom sportskom djelatniku u mirovini Veljku Ognjenoviću.

Možda vas zanima...

Provalnici pokrali Segestinu školu nogometa

U sinoćnjoj provali na Gradskom stadionu HNK Segesti ukradene...

22 medalje za karatiste Kondure

Dana 25. veljače karatisti Kondure nastupili su na turniru...

Zlato, dva srebra i dvije bronce za karatiste „Croatie“

Samoborski Karate Klub „Mladost“, bio je domaćin i organizator...

Uvjerljiva pobjeda sisačkih rukometaša!

RK Slatina vs. RK Sisak 28:36 (12:16) Na teškom gostovanju...