-0 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Najave za utorak, 21. studenoga

Datum:

Marketing

SISAK – U utorak, 21. studenog, će se u CIKS-u Centru kreativne industrije s početkom u 10 sati održati predstavljanje projekta Tehnička dokumentacija za direktno iskorištavanje geotermalne energije na području grada Siska.

Bit će predstavljeni detaljni rezultati ispitivanja provedenih ove godine na bušotini SITER-1 u parku Dr. Franje Tuđmana iz koje se planira koristiti topla voda za grijanje bazena, vrtića, Doma za starije i nemoćne i drugih javnih zgrada u Sisku.

Događaj je namijenjen potencijalnim korisnicima geotermalne energije, kao i investitorima, izvođačima i ostalim zainteresiranim subjektima u procesu razvoja infrastrukture i implementacije suvremenih tehnologija za direktno iskorištavanje geotermalne energije u toplinarstvu.

POPOVAČA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur., sa suradnicima, će u utorak, 21. studenoga 2023. godine s početkom u 9 sati posjetiti Neuropsihijatrijsku bolnicu dr. Ivan Barbot Popovača (Jelengradska 1) u sklopu čega će obići Polikliničke službe i Dnevne bolnice te održati sastanak s liječnicima koji su iz drugih županija došli raditi u ovu županijsku bolnicu. Prilikom posjeta razgovarat će se i o novim aktivnosti i projektima Sisačko-moslavačke županije u okviru NPB dr. Ivan Barbot Popovača.

PETRINJA – Potpredsjednik Vlade i ministar g. Branko Bačić u društvu mađarskog veleposlanika Nj.E.g. Csaba Demcsáka utorak 21. studenog 2023. godine s početkom u 12:00 sati  obići će gradilište I. Osnovne škole u Petrinji (Adresa: Mije Srnaka 1, Petrinja) koja se gradi suradnjom Mađarske i Hrvatske Vlade.

Projekt izgradnje nove Prve osnovne škole Petrinja vrijedan je više od 22 milijuna eura. Nova zgrada prostire se na 7500 četvornih metara s planiranih 20 suvremeno opremljenih učionica i nastavom koja se odvija u jednoj smjeni.  Uz školu se gradi i sportska dvorana od 1500 metara četvornih, a projektom su predviđeni i vanjski odgojno-športski sadržaji. Radovi na školi odvijaju se u planiranom roku čime bi škola trebala biti spremna za prihvat učenika u drugom polugodištu ove školske godine.

SUNJA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur će u utorak, 21. studenoga 2023. godine s početkom u 17 sati u Lovačkoj kući Paramin (Sunjski krč 8, Sunja) uručiti Ugovore o dodjeli bespovratne novčane potpore za sufinanciranje razvoja lovstva na području Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 30. studenoga

SISAK - 1. sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak...

Najave za srijedu, 29. studenog

SISAK - sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. sa suradnicima...

Najave za utorak, 28. studenog

HRVATSKA DUBICA - KUD „JEKA“, Općina Hrvatska Dubica i...

Najave za ponedjeljak, 27. studenog

SMŽ - U ponedjeljak, 27. studenog, na području cijele...