-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Projekt “Na putu do smanjenja rizika od katastrofa” u Sisku!

Datum:

Marketing

U sklopu kampanje “Usvojimo znanja da šteta bude manja”, Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova organizira edukativno-zabavnu manifestaciju, posebno namijenjenu roditeljima i djeci školske dobi, kako bi se upoznali s modelima koji vjerno prikazuju situacije poput potresa, poplava i erozije te naučili kako se pripremiti i zaštititi u slučaju iznenadnih nepogoda. Svijet je sve više suočen s nepredvidivim prirodnim događajima koji mogu uzrokovati ljudska stradavanja i velike materijalne štete. Zato je dobra priprema najvažnija! Stečenim znanjem i spremnošću svi zajedno možemo aktivno utjecati na smanjenje rizika od katastrofa te umanjiti njihove posljedice.

Pozivamo vas u ponedjeljak u 10:00 sati na glavni trg u Sisku, gdje ćete na zabavan i poučan način dobiti korisne informacije o katastrofama uzrokovanim prirodnim prijetnjama i kako se s njima nositi.

Kampanja je dio projekta “Na putu do smanjenja rizika od katastrofa”, financiranog iz fondova Europske unije, kojeg Ravnateljstvo civilne zaštite provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Dodatne informacije o projektu i sudjelovanju u aktivnostima možete pronaći na stranici Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova: https://civilna-zastita.gov.hr/

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Petrinja Chicken Company postavlja trendove modernog peradarstva

Gradi se jedan od najzelenijih peradarskih kompleksa u ovom...

ABS Sisak: pozitivna metalurška priča sisačkoga kraja

Sisak, 2. studenoga 2023. - Izvrsni poslovni rezultati ABS-a...

Izrada studijsko-projektne dokumentacije za Regionalni centar za gospodarenje otpadom Šagulje

Temeljem Izmjene Plana gospodarenja otpadom Republike Hrvatske za razdoblje...