-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Gen Z edition – kršćanska konferencija u Sisku

Datum:

Marketing

Omladinska grupa “Pescadores” pod vodstvom mladog bračnog para Franka i Emily Tijsterman u prostoru Baptističke crkve Betel, Ulica kralja Tomislava 20 u Sisku od 17. do 19. studenog 2023. održava trodnevnu konferenciju Evanđelje među generacijama Gen Z edition. Ova konferencija je namijenjena za sve generacije kako bi se potaknula evangelizacije i učenje kako evangelizirati razne generacije (Danijel 4:3).

Emily je Amerikanka koja četvrtu godinu djeluje na misijskom polju u Sisku i okolici, a od dosadašnjih aktivnosti možemo spomenuti vođenje glazbenog tima za slavljenje u BC Betel u Sisku i omladinskog kršćanskog kampa Zelena Dolina kod Petrinje, a nakon udaje za Nizozemca Franka zajedno rade i žive u Sisku. Oni kao pripadnici Generacija Z u koju se ubrajaju mladi ljudi  koji su rođeni od 1995. do 2011. i odrasli uz Internet i mobitele žele graditi mostove i jedinstvo  između generacija.

Omladinska grupu “Pescadores”, što znači ribari ljudi (Matej 4:19) sastaje sesubotom u BC Betel u Sisku kako bi proučavali Bibliju. Emily je u vezi ove konferencije izjavila: “Cilj ove konferencije je da gradimo odnose i jedinstvo među generacijama kako bi se širilo Božje kraljevstvo.“ Polaznici ove konferencije će u tri dana trajanja moći čuti nekoliko predavanja i kreativnih radionica, propovijedi i puno kršćanskih pjesama. Program je namijenjen za sve generacije. “Pescadores” pozivasve generacije da uče o evangelizaciji. Možete se prijaviti na mail etijsterman@fim.org ako ste odlučili sudjelovati u ovoj konferenciji.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Danas zasjeda Županijska skupština

21. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati...

Pod Gradskom vijećnicom pronađeni ostaci rimskih termi

Prilikom obnove Gradske vijećnice u suterenskim prostorijama pronađeni su...