-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Najave za utorak, 14. studenog

Datum:

Marketing

SISAK – Završna Konferencija projekta Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III održat će se u utorak, 14.11.2023.godine, s početkom u 10:30 sati u prostorijama Centra Kreativne Industrije Sisak (CIKS), Ul. Stjepana i Antuna Radića 20, Sisak.
Projekt je provodilo Gradsko društvo Crvenog križa Sisak. Projektom je obuhvaćeno 60 krajnjih korisnika, osoba starije životne dobi o kojima je brinulo 10 kroz projekt zaposlenih žena. Projekt je bio vrijedan 65.6 tisuća eura i trajao je 6 mjeseci, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijal 2014. – 2022. Završnoj konferenciji prisustvovat će i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur., uručiti će odluke o jednokratnoj novčanoj pomoći redovitim studentima s područja Sisačko-moslavačke županije za akademsku godinu 2023./2024. koji su upisali prvu godinu redovitog studija na Metalurškom fakultetu u Sisku i Učiteljskom fakultetu u Petrinji.

Uručenje odluka održat će se u utorak, 14. studenoga 2023. godine s početkom u 14 sati na adresi Trg Matice hrvatske 9 b u Petrinji (potkrovlje Osnovne škole Dragutina Tadijanovića) gdje se nalazi privremeno sjedište Učiteljskog fakulteta u Petrinji.

Sisačko-moslavačka županija ove akademske godine dodijelit će, odlukom župana Ivana Celjaka, 31 jednokratnu novčanu pomoć u iznosu 663,61 €.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 30. studenoga

SISAK - 1. sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak...

Najave za srijedu, 29. studenog

SISAK - sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. sa suradnicima...

Najave za utorak, 28. studenog

HRVATSKA DUBICA - KUD „JEKA“, Općina Hrvatska Dubica i...

Najave za ponedjeljak, 27. studenog

SMŽ - U ponedjeljak, 27. studenog, na području cijele...