-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Najave za nedjelju, 12. studenog

Datum:

Marketing

SISAK – Gradsko kazalište Sisak i Tetar Exit udružili su se u postavljanju nove, zanimljive duodrame “Početak” iz pera Davida Eldridgea koja se bavi ljubavlju i odnosima. U gotovo realnom vremenu priča nas voajerski uvlači u početak jednog odnosa, jednog prijateljstva, ali i moguće ljubavi pitajući se je li kasno da život iznova počne u četrdesetim godinama. Redateljica Aida Bukvić lokalizirala je priču smještajući je u Zagreb, u večer nakon Lucijine (Dijana Vidušin) zabave useljenja u njezinu novom stanu u kojem ostaje posljednji preostali gost, Danijel (Dražen Šivak)…

Premijerna izvedba predstave Početak ujedno je i završnica Festivala regionalnih kazališta Prolog, a na programu je u nedjelju, 12. studenog 2023.g, u Domu INA-e, od 20 sati.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur., će sa suradnicima u nedjelju, 12. studenoga 2023. godine s početkom u 19 sati u Hotelu Panonija, (Ulica I. K. Sakcinskog 21, Sisak) nazočiti 11. amaterskom festivalu pjesme sevdalinke.

„11. amaterski festival pjesme sevdalinke“ organizira Bošnjačka nacionalna zajednica Grada Siska i Sisačko-moslavačke županije, a cilj ove kulturne manifestacije je očuvanje bošnjačke baštine, kulture i tradicije te doprinos kulturnoj raznolikosti Sisačko-moslavačke županije.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 30. studenoga

SISAK - 1. sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak...

Najave za srijedu, 29. studenog

SISAK - sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. sa suradnicima...

Najave za utorak, 28. studenog

HRVATSKA DUBICA - KUD „JEKA“, Općina Hrvatska Dubica i...

Najave za ponedjeljak, 27. studenog

SMŽ - U ponedjeljak, 27. studenog, na području cijele...