-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Održana prezentacija stambenih objekata POS-a u Sisku

Datum:

Marketing

Za obitelji koje se nalaze na revidiranoj listi reda prvenstva za kupnju stana, u Centru kreativnih industrija Sisak-CIKS, održana je prezentacija stambenih objekata s katalozima stanova u dvjema višestambenim zgradama koje se grade prema Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Siska.

„Kako bismo zadržali prihvatljivu cijenu stanova ulažemo u ovaj projekt preko pola milijuna eura. Time dodatno pokazujemo koliko nam je kvalitetno stanovanje za mlade obitelji važno jer imamo i programe kojima osiguravamo i vrlo povoljno zemljište za obitelji koje bi željele graditi vlastiti dom“, kazala je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček obraćajući se okupljenima.

Izgradnja sisačkih POS stanova odlično napreduje, a za 30 obitelji to znači sve bliži trenutak radosti useljenja. Grad Sisak je osigurao zemljište i sve komunalne priključke, financirao je projektnu dokumentaciju, a kada je projekt zapeo na javnoj nabavi zbog poskupljenja građevinskih usluga, odlučeno je da će sudjelovati u sufinanciranju izgradnje u iznosu od 180.007,66 €.

Prezentaciji su, osim predstavnika APN-a, Grada Siska i državnog tajnika Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Domagoja Orlića nazočili i predstavnici poslovnih banaka, koji su prezentirati svoje uvjete kreditiranja.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Danas zasjeda Županijska skupština

21. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati...

Pod Gradskom vijećnicom pronađeni ostaci rimskih termi

Prilikom obnove Gradske vijećnice u suterenskim prostorijama pronađeni su...