-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Najave za subotu, 23. rujna

Datum:

Marketing

SISAK – Subota, 23. rujna: Ne propustite 10. utrku solarnih automobila SOELA 2023 u Sisku! 🌞🏁
🕤 Svečano otvorenje u 9.30 sati
🚀 Start utrke u 10.00 sati
🏆 Proglašenje pobjednika u 12.30 sati
📍 Lokacija: Hotel Panonija, Sisak.
Vidimo se na jubilarnoj 10. utrci solarnih automobila – SOELA 2023!

GORA – Biskupijsko hodočašće u Svetište Majke Naših Stradanja u Gori održat će se u subotu 23. rujna. Hodočašće kao i svečano misno slavlje u 11 sati predvodit će sisački biskup Vlado Košić. Na hodočašću tradicionalno će se održati i podjela mandata vjeroučiteljima.

KUTINA – Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved nazočit će svečanosti povodom dodjele stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji umrlih HRVI iz Domovinskog rata, koja će se održati u subotu, 23. rujna, s početkom u 8:30 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana br. 9-10 u Kutini. U sklopu prigodnog programa u multimedijalnoj dvorani predviđena su obraćanja uzvanika, nakon čega će ministar Medved uručiti ključeve i rješenja korisnicima stanova, a potom je predviđen obilazak jednog od dodijeljenih stanova. 

Istoga dana ministar Medved nazočit će svečanom otvorenju 27. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH „Kutina 2023.“, koje se održava u Športskom centru u Kutini, Ulica hrvatskih branitelja 8, s početkom u 10 sati, gdje su također predviđena prigodna obraćanja, a od 10:45 sati sudjelovat će u odavanju počasti poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima kod Križa s krunicom na Gradskom groblju u Kutini.

KUTINA – U subotu, 23. rujna, 2023. godine u 10,00 sati svečano je otvaranje 27. DRŽAVNOG SPORTSKOG NATJECANJA DRAGOVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA REPUBLIKE HRVATSKE „KUTINA 2023.” koje će se održati ispred Sportskog centra u Kutini, Ulica Hrvatskih branitelja 8.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 30. studenoga

SISAK - 1. sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak...

Najave za srijedu, 29. studenog

SISAK - sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. sa suradnicima...

Najave za utorak, 28. studenog

HRVATSKA DUBICA - KUD „JEKA“, Općina Hrvatska Dubica i...

Najave za ponedjeljak, 27. studenog

SMŽ - U ponedjeljak, 27. studenog, na području cijele...