26 C
Sisak
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

U ponedjeljak koncert mlade pijanistice Stele Beno

Datum:

Marketing

U ponedjeljak, 11.9.2023. s početkom u 19.30 sati, u Dvorani rafinerijskog doma, Ante Kovačića 1, održati će se koncert mlade i perspektivne pijanistice Stele Beno.

Na programu su dijela Bacha, Beethovena, Rahmanjinova, Liszta i Kemfa.

ULAZ JE SLOBODAN

Stela Beno rođena je u Zagrebu 18.1.1998. S glazbenom naobrazbom započela je u dobi od osam godina u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici, u klasi prof. Marine Štambuk-Rinčić. Od petog razreda je učenica Glazbene škole Pavla Markovca u klasi prof. Jasne Reba.

Tijekom školovanja sudjelovala je na svim značajnijim koncertima škole, ujedno je i dobitnik brojnih nagrada na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima: HDGPP, Zlatko Grgošević, Mladi Virtuozi, Pianoforte, Cittá di Gorizia te Aci Bertoncelj.

Aktivno je sudjelovala na seminarima renomiranih pedagoga: Srđana Čaldarovića, Nauma Gruberta, Rubena Dalibaltayana, Julie Gubajdulline, Vassilie Efstathiadou te Nine Patarčec.

Također je sudjelovala na međunarodnoj klavirskoj reviji Pegasus u Rogaškoj Slatini (Slovenija), te na koncertima razmjene učenika između glazbenih škola Pavla Markovca u Zagrebu i J. Du Pre u Minerbiu (Italija).

Trenutno je apsolventica na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu u klasi prof. Lovra Pogorelića.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

”Zalogaj poezije” održan u Sarajevu

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture organizirala...

U utorak je nova ”Stihovnica Siska”

Sljedeća ”Stihovnica Siska” Matice hrvatske na rasporedu je u...

Na Korčuli počinje 16. izdanje Smaragdnog eco film festivala

Sljedeći tjedan na otoku Korčula počinje 16. izdanje Smaragdnog...