-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Hrvatska Lutrija otvorila park za vježbanje u Novskoj

Datum:

Marketing

Hrvatska Lutrija otvorila je u Novskoj u utorak prvi u nizu parkova za vježbanje, a povodom 50. rođendana Hrvatske Lutrije.

Naime, jedna od aktivnosti povodom velikog jubileja Lutrije bio je i natječaj za financiranje parkova za vježbanje, u kojem su slučajnim odabirom izabrani gradovi i općine diljem zemlje.

Tako je u Novskoj, na adresi Trg hrvatskih branitelja 3, Rajić, otvoren park sa spravama za vježbanje kako bi se sve građane Novske potaknulo na stjecanje zdravih navika i održavanje sportskog duha. Otvorenju parka prisustvovali su gradonačelnica Marija Kušmiš i članica Uprave Hrvatske Lutrije Dijana Pavićević.

„Upravo je naša društvena odgovornost onaj jedan korak više, odnosno sve ono što dobrovoljno radimo kako bi pokazali da nam je stalo do pojedinaca i društva u kojem živimo.“ – rekla je Dijana Pavićević.

Svaka lokalna samouprava slobodno je birala dizajn i veličinu parka uz uvjet da barem jedna od sprava bude prilagođena osobama s invaliditetom. Prema uvjetima natječaja najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji je 12.000,00 EUR.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

INFO GAME JOB 2023. u petak u Novskoj

INFO GAME JOB 2023 - događaj posvećen svijetu gaminga...

GALERIJA: Sportski ponos SMŽ 2023.

Župan Ivan Celjak je na svečanosti „Ponos Sisačko-moslavačke županije...

11 je kandidata iz SMŽ za Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova...

Natječaj za izradu vizuala (loga) Savjeta mladih SMŽ – mogu sudjelovati mlađi od 30 godina

Na mrežnoj stranici Sisačko-moslavačke županije (smz.hr), na poveznici: https://www.smz.hr/natj/javni/107-smz/njp/prosvjeta-kultura-sport/10413-natjecaj-za-izradu-vizuala-loga-savjeta-mladih-sisacko-moslavacke-zupanije...