26 C
Sisak
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

10 raspjevanih godina sisačkih Lađarica

Datum:

Marketing

Ženski vokalni sastav Lađarice ove godine obilježava 10 godina postojanja.

Tim povodom, u Državnom arhivu Sisak, u četvrtak 1. lipnja, bit će postavljena izložba posvećena uspješnom desetljeću muziciranja, obilježenom brojnim nagradama i priznanjima, sudjelovanjima na klapskim festivalima, smotrama i koncertima po cijeloj Hrvatskoj i izvan nje, ali i veselim druženjima izvan pozornica.

Osim na niz nagrada i pohvala prikupljenih tijekom godina, kako od glazbenih stručnjaka tako i od publike, Lađarice su posebno ponosne na svoj projekt ‘’Lađarska večer klapskih obrada’’ koji u Sisak svake godine dovodi renomirane hrvatske klape koje publici prezentiraju popularne hitove na svoj – klapski način.

Presjek desetogodišnjeg djelovanja na glazbenoj sceni, od prisjećanja na sada već davne početke, bivše članice i prve uspjehe, do predstavljanja aktualne postave i nedavnih nastupa, Lađarice će prezentirati izložbom fotografija, koncertnih plakata i nagrada, a program će, naravno, popratiti i pjesmom: u četvrtak, 1. lipnja u Državnom arhivu Sisak s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

”Zalogaj poezije” održan u Sarajevu

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture organizirala...

U utorak je nova ”Stihovnica Siska”

Sljedeća ”Stihovnica Siska” Matice hrvatske na rasporedu je u...

Na Korčuli počinje 16. izdanje Smaragdnog eco film festivala

Sljedeći tjedan na otoku Korčula počinje 16. izdanje Smaragdnog...