17 C
Sisak
Subota, 3 lipnja, 2023

Tea Ilijević se novim osobnim rekordom kvalificirala u finale KUP-a

Polufinale KUP-a Hrvatske za treću regiju u koju spada naša županija održano je 19.03.2023. godine u Zaboku.

Sisački streljački klub HVIDRA predstavljalo je šestero natjecatelja. Ženska ekipa u sastavu Tea Ilijević, Zoja Šaban i Lorena Kušan. Te Tara Branković i Marko Dragosavac pojedinačno i Ivana Medved kao jedina sisačka pištoljašica.

Najveći uspjeh je napravila Tea Ilijević koja se novim osobnim rekordom kvalificirala u finale KUP-a koji će se održati 01.04.2023. u Solinu. Novi rekord sada iznosi 613,2 kruga, a kojim će Tea zasigurno ući među deset najboljih puškašica Hrvatske.

Ostali rezultati su bili tek prosječni. Zoja Šaban koja se zbog bolesti još uvijek vraća u formu pogodila je 577,5 krugova, Lorena Kušan 575,2 kruga. Ekipnih 1765,9 krugova vjerojatno neće biti dovoljno za ekipno finale u koje ulazi prvih 8 ekipa.

Marko Dragosavac nije na meč prenio rezultate s treninga koji su obećavali. Tek 583,7 krugova nije dovoljno za finale.

Tara Branković je u velikoj krizi rezultata pa je pogodila svega 528,2 kruga. Vjerujemo da će oboje do kadetskog državnog naći “sebe” i popraviti dojam.

Ivana Medved je također pogodila manje od očekivanog, ali 522 kruga su vjerojatno dovoljni za ulazak u 30 najboljih pištoljašica države.

Zadnje novosti
Ostale novosti