22 C
Sisak
Četvrtak, 23 ožujka, 2023

Najave za subotu, 18. ožujka

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – 3. lađarska večer klapskih obrada  ŽVS Lađarice organziraju u dvorani Doma INA Rafinerije nafte Sisak u subotu, 18. ožujka 2023. godine.

Uz domaćine, Ženski vokalni sastav Lađarice, na koncertu nastupaju ženske klape ‘’Cesarice’’ i ‘’Dišpet’’ iz Zagreba, ‘’Fjoret’’ iz Tučepa i sisačke ‘’Kolapjanke’’ te muške klape ‘’Kolapjani’’ iz Siska, ‘’Sagena’’ iz Zagreba, ‘’Poj’’ iz Samobora i ‘’Vinčace’’ iz Novog Vinodolskog. Na repertoaru su hitovi Gibonnija, Olivera, Novih Fosila, Zorice Kondže, Vanne, Tedija Spalata i drugih.

Lađarska večer klapskih obrada održat će se u subotu, 18. ožujka 2023. godine, u Društvenom domu INA Rafinerije nafte Sisak s početkom u 19:30h.

PETRINJA – Svečanost završetka projekta “Plesnim korakom do zdravlja i veselja”, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a dio je Intervencijskog plana Grada Petrinje će se održati u subotu, 18. ožujka 2023. g. u 10.30h u Sportskoj dvorani OŠ Mate Lovraka u Petrinji. Na ovoj manifestaciji bit će predstavljeni rezultati projekta, a u svečanom dijelu plesnim programom predstavit će se sudionici projekta.

VOLODER – Trinaesti planinarski križni put župe Voloder održat će se u subotu, 18. ožujka pod geslom „Ako tko hoće za mnom, neka se odreče samoga sebe, neka uzme svoj križ i neka me slijedi“ (Mt 16:24). Početak je predviđen za 9 sati ispred kapele sv. Fabijana i Sebastijana u Donjoj Gračanici, a prolazit će kroz Gornju Gračanicu, Ciglenicu i Voloder.

 

Zadnje novosti
Ostale novosti