20 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Najave za utorak, 14. veljače

Datum:

Marketing

SISAK – Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije poziva Vas na predavanje prof. Marijana Lipovca pod nazivom „Ljubav i brak Marije i Stjepana Radića“. Predavanje će se održati u UTORAK, 14. veljače 2023. u Državnom arhivu Sisak s početkom u 19.30 sati.

Predavač Marijan Lipovac profesor je povijesti te češkog jezika i književnosti. Bavi se istraživanjem povijesti hrvatsko – čeških odnosa i do sada je objavio 11 knjiga. Inicijator je i voditelj brojnih akcija Hrvatsko – češkog društva kojima je cilj popularizacija Hrvatske u Češkoj i Češke u Hrvatskoj.

KUTINA – Javna tribina o provođenju katastarske izmjere će se održati u zgradi Poduzetničkog inkubatora u Kutini, Ulica Hrvatskih branitelja 2. u utorak 14.02.2023. u 18 h. Na skupovima građana će predstavnici Državne geodetske uprave, Područnog ureda za katastar Kutina, Grada Kutina, tvrtke Geometricus d.o.o. iz Kutjeva, pravni stručnjak Jelena Kunac, te predstavnici geodetskog nadzora Geographica d.o.o. iz Splita informirati mještane o projektu i svim pravima i obvezama vezanim uz katastarsku izmjeru.

 

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 24. lipnja

SISAK - Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR)...

Najave za nedjelju, 23. lipnja

DIVUŠA - Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u...

Najave za subotu, 22. lipnja

BREZOVICA - Subota, 22. lipnja 2024. SPOMEN-PARK BREZOVICA 10:00 - Predsjednik...

Najave za petak, 21. lipnja

SISAK - Sisačko-moslavačka županija organizira koncert Grše u povodu...