22 C
Sisak
Četvrtak, 23 ožujka, 2023

Najave za subotu, 21. siječnja

- Marketing-spot_imgspot_img

GLINA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić, u subotu, 21. siječnja 2023. godine, s početkom u 11 sati nazočiti programu zatvaranja klizališta na otvorenom u Glini.

U sklopu programa zatvaranja klizališta sudjelovat će Klizački klub Zibel iz Siska čiji će članovi prezentirati ovaj sport uz mnoštvo atraktivnih klizačkih elemenata.

Klizalište, koje je i ove godine osigurala Sisačko-moslavačka županija za djecu Banovine, bilo je otvoreno od 21. prosinca 2022. godine.

SISAK – Molitvena osmina za jedinstvo kršćana održat će se u Sisačkoj biskupiji od 18. do 25. siječnja. Za jedinstvo molit će se posebno tih dana u svim župama Biskupije, a središnje slavlje održat će se u subotu, 21. siječnja u 18 sati u bazilici sv. Kvirina u Sisku. Misno slavlje predvodit će sisački biskup Vlado Košić. Nakon mise slijedi zajednička ekumenska molitva.

GLINA, SISAK – Zamjenik župana Mihael Jurić u subotu, 21. siječnja 2023. godine s početkom u 10,30 sati nazočiti obilježavanju Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice ili Danu mimoza u Glini, Trg bana Josipa Jelačića 1.

Akcija obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice osmišljena je u suradnji Udruge sv. Agata Glina i Srednje škole Viktorovac, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, a održat će se u Sisku i Glini.

Dana 21. siječnja 2023. godine u Sisku na Gradskoj tržnici Kontroba te u centru Gline, Trg bana Josipa Jelačića 1, od 9.00 do 11.00 sati provest će se akcija s ciljem širenja svijesti o važnosti preventivnih pregleda i cijepljenja mladih protiv HPV-a.

Zadnje novosti
Ostale novosti