22 C
Sisak
Četvrtak, 23 ožujka, 2023

Skupljeno dodatnih 14.141 eura za obitelj Šimić!

- Marketing-spot_imgspot_img

Bad Blue Boysi Sisak i NK Metalac Sisak prilikom humanitarnog malonogometnog turnira, održanog 6. siječnja u sklopu donatorske akcije „Vratimo djecu u topli dom”, prikupili su ukupno 14.141,60 eura, odnosno 106.549,89 kuna!

Sav iznos uplaćen je na račun obitelji Šimić, koja je trenutno u pronalasku svog novog doma.

Organizatori ističu da su prepuna dvorana, odlične utakmice i pozitivna atmosfera kroz cijeli događaj na kraju doveli do zbilja pohvalnog rezultata akcije na koji svi zajedno trebamo biti ponosni.

“Velikim odazivom Siščanke i Siščani pokazali su solidarnost i suosjećanje prema jednoj normalnoj, skromnoj sisačkoj obitelji kojoj se kao i mnogim drugima život preokrenuo prije dvije godine nakon stravičnog potresa. Na samom događaju mnogi su isticali kako popularna Breza nikada nije bila ovako ispunjena i kako se zrakom širila pozitivna atmosfera koju su dodatno začinili BBB svojim navijanjem i posebnim pozdravom s istaknutim imenom nogometne legende kako Siska tako i Zagreba, pa i Hrvatske Stjepana Lamze.” – ističu organizatori koji su uvjereni kako je ovo tek početak jedne predivne tradicije koja će našim sugrađanima u narednim godinama donijeti sportski događaj u kojem će zasigurno u potpunosti uživati, a pritom će biti u prilici pomoći potrebitim i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Zadnje novosti
Ostale novosti