5 C
Sisak
Srijeda, 29 studenoga, 2023

Rezultati operativne akcije „Mir i dobro“ – ove godine bez ozlijeđenih u SMŽ

Datum:

Marketing

U razdoblju od 12. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. godine provedena je operativna akcija „Mir i dobro“. Cilj ove akcije je ostvarivanje dobrog stanja javnog reda i mira i opće sigurnosti u predblagdansko i blagdansko vrijeme, kao i sprječavanje nedozvoljene prodaje i uporabe pirotehničkih sredstava. Prioritet akcije svakako je bilo i sprječavanje stradavanja osoba i nastanka štete na imovini od uporabe pirotehnike ili eksplozivnih sredstava.

Postupajući po pojačanim mjerama i provodeći aktivnosti iz ove akcije, policijski službenici su na području Policijske uprave sisačko-moslavačke poduzeli sljedeće:

– oduzeto je 13 komada oružja, 225 komada raznog streljiva i 369 komada pirotehničke galanterije

– zbog nezakonitog posjedovanja oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava utvrđeno je jedno kazneno djelo i kazneno je prijavljen jedan počinitelj te devet prekršaja, za što je prekršajno prijavljeno devet osoba.

Za vrijeme trajanja ove akcije na području Policijske uprave sisačko-moslavačke nisu zabilježena stradavanja niti ozljeđivanja osoba.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

INFO GAME JOB 2023. u petak u Novskoj

INFO GAME JOB 2023 - događaj posvećen svijetu gaminga...

GALERIJA: Sportski ponos SMŽ 2023.

Župan Ivan Celjak je na svečanosti „Ponos Sisačko-moslavačke županije...

11 je kandidata iz SMŽ za Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova...

Natječaj za izradu vizuala (loga) Savjeta mladih SMŽ – mogu sudjelovati mlađi od 30 godina

Na mrežnoj stranici Sisačko-moslavačke županije (smz.hr), na poveznici: https://www.smz.hr/natj/javni/107-smz/njp/prosvjeta-kultura-sport/10413-natjecaj-za-izradu-vizuala-loga-savjeta-mladih-sisacko-moslavacke-zupanije...