5 C
Sisak
Srijeda, 29 studenoga, 2023

Najave za utorak, 10. siječnja

Datum:

Marketing

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag. iur. će sa suradnicima u utorak, 10. siječnja 2023. godine, s početkom u 12 sati i 30 minuta posjetiti odjele Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak na „Jodnom“ (Sisak, Nikole Tesle 13), gdje traju radovi na cjelovitoj obnovi objekta, u vrijednosti od 2,5 milijuna eura. Zgrada je prvotno izgrađena 1932. godine, uz brojne dogradnje i preinake, a znatno je oštećena u potresu s kraja 2020. godine.

KUTINA – Sastanak s predstavnicima Zaklade Sandra Stojić, Zaklade Ivanova kuća i Crvenog križa Kutina te gradonačelnika Grada Kutine Zlatkom Babićem i predstavnika Grada Kutine u vijećnici Grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12, Kutina održat će se u utorak, 10. siječnja 2023. godine s početkom u 09:00 sati. Tema sastanka je financiranje projekata spomenutih Udruga u sklopu programa ZAŽELI – faza III. – financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

NOVSKA – S nastavom je završila 7. generacija polaznika edukacija za izradu videoigara u programima Unity i Blender koje provodimo u Poduzetničkom inkubatoru Sisačko-moslavačke županije PISMO powered by A1. Svečana dodjela diploma će se održati u utorak 10. siječnja 2023. godine u inkubatoru PISMO 2 (Radnička ulica 2L, Novska) s početkom u 10 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Najave za srijedu, 29. studenog

SISAK - sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. sa suradnicima...

Najave za utorak, 28. studenog

HRVATSKA DUBICA - KUD „JEKA“, Općina Hrvatska Dubica i...

Najave za ponedjeljak, 27. studenog

SMŽ - U ponedjeljak, 27. studenog, na području cijele...

Najave za nedjelju, 26. studenoga

SISAK - KOLAČIJADA -IZ SISKA S LJUBAVLJU (Pomoć za...