13 C
Sisak
Petak, 1 ožujka, 2024

Najave za petak, 6. siječnja

Datum:

Marketing

SISAK – U petak, 6. siječnja 2023., u dvorani Brezovica u Sisku održat će se humanitarni turnir u malom nogometu kako bi se prikupila sredstva za pomoć obitelji Šimić, koja je prije dvije godine nakon razornog potresa ostala bez kuće, da bi ih nedugo zatim zadesila i ozbiljna bolest. Turnir se igra u sklopu humanitarne donatorske akcije “Vratimo djecu u topli dom”, a koju organiziraju Bad Blue Boysi iz Siska, Petrinje i okolice. Sav prihod od prodaje ulaznica za spomenuti turnir namijenjen je obitelji Šimić.

U Sportskoj dvorani Brezovica će odmjeriti snage ekipa Futsal Dinama s tri drugoligaša – domaćinom Siscijom, susjednom Petrinjčicom i prijateljskim Šibenikom 1983.

Osim navedenih ekipa snage će odmjeriti i legende Dinama sa legendama sisačkog nogometa, dok nas u uvodnom dijelu očekuju susreti mlađih kategorija Futsal Dinama sa domaćim ekipama, te okršaj između 57. SAMB-a „Marijan Celjak” i URV 2. gbr „Gromovi”. Program započinje u petak, 6. siječnja (športska dvorana Brezovica) u 16:00 sati, a glavni dio u 17:30 sati.

SISAK – Na svetkovinu Bogojavljenja, u petak 6. siječnja, sisački biskup Vlado Košić predvodit će misno slavlje u Pastoralnom centru katedralne župe u Sisku s početkom u 10 sati.

SISAK – Na svetkovinu Bogojavljenja, u petak 6. siječnja u 18 sati, sisački biskup Vlado Košić predvodit će misno slavlje u bazilici sv. Kvirina u Sisku. Tom prigodom među kandidate za sveti red bit će primljen bogoslov Martin Radić.

Možda vas zanima...

Najave za subotu, 2. ožujka

SISAK - Promocija knjige fotografskih portreta Ivana Posavca pod...

Najave za petak, 1. ožujka

SISAK - Otvorenje 4. Susreta graditelja će se održati...

Najave za četvrtak, 29. veljače

SISAK - Gradski muzej Sisak u suradnji s Institutom...

Najave za srijedu, 28. veljače

SMŽ - U srijedu, 28. veljače, u vremenu od...