19 C
Sisak
Srijeda, 1 svibnja, 2024

Humanitarni turnir u malom nogometu

Datum:

Marketing

U petak, 6. siječnja 2023., u dvorani Brezovica u Sisku održat će se humanitarni turnir u malom nogometu kako bi se prikupila sredstva za pomoć obitelji Šimić, koja je prije dvije godine nakon razornog potresa ostala bez kuće, da bi ih nedugo zatim zadesila i ozbiljna bolest. Događaj organiziraju Bad Blue Boysi Sisak.

Turnir se igra u sklopu humanitarne donatorske akcije “Vratimo djecu u topli dom”, a koju organiziraju Bad Blue Boysi iz Siska, Petrinje i okolice. Sav prihod od prodaje ulaznica za spomenuti turnir namijenjen je obitelji Šimić.

U Sportskoj dvorani Brezovica će odmjeriti snage ekipa Futsal Dinama s tri drugoligaša – domaćinom Siscijom, susjednom Petrinjčicom i prijateljskim Šibenikom 1983.

“Osim navedenih ekipa snage će odmjeriti i legende Dinama sa legendama sisačkog nogometa, dok nas u uvodnom dijelu očekuju susreti mlađih kategorija Futsal Dinama sa domaćim ekipama, te okršaj između 57. SAMB-a „Marijan Celjak” i URV 2. gbr „Gromovi”. Program započinje u petak, 6. siječnja (športska dvorana Brezovica) u 16:00 sati, a glavni dio u 17:30 sati. Sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže u malonogometnom spektaklu i na taj način pomognu djeci da se vrate u svoj topli dom”, prenose Bad Blue Boysi na svojim stranicama.

Cijena ulaznice za spomenuti turnir je 5€.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odličan nastup karatista Kondure

Dana 27.04.2024.godine, karatisti Kondure nastupili su na turniru „18...

Rezultati 1. i 2. ŽNL

ŽNL - 21. kolo Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status 21 27.04.2024 17:00 Sisak NK Metalac (S) -...

Važna pobjeda rukometaša Siska

Rukometaši Siska uvjerljivo su pobijedili drugu momčad hrvatskog doprvaka,...

U subotu rukomet – SISAK : NEXE 2

U predzadnjem kolu 1. HRL u goste sisačkim rukoemtašima...