-1 C
Sisak
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Najave za četvrtak, 24. studenog

Datum:

Marketing

SISAK – 13. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati 24. studenog (četvrtak) 2022. godine u Sisku, u dvorani Hotela „Panonija“, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, s početkom u 10,00 sati.

SISAK – Konferencija za novinare, povodom 54. Zlatne piruete Zagreba koja će se održati u Sisku, će se održati u Ledenoj dvorani Zibel u Sisku u četvrtak, 24. studenog 2022. s početkom u 11:30.

Na konferenciji će govoriti Morana Paliković Gruden, predsjednica Hrvatskog klizačkog Saveza i Alan Franjković, ravnatelj Športsko-rekreacijskog centra Sisak, a prisustvovat će i Mario Stipkov, direktor ŠRC Ugostiteljstva d.o.o., Zoran Kovačević, dopredsjednik Hrvatskog klizačkog Saveza, Melita Juratek, glavna tajnica Hrvatskog klizačkog Saveza i Tomislav Mumelaš, pomoćnik glavne tajnice Hrvatskog klizačkog Saveza.

SISAK – Konferencija za novinare će se održati u Sisku, u četvrtak 24. studenog u 12 sati, na šetnici uz Kupu, (kod spomenika Matošu), a govorit će saborski zastupnici Mosta Nikola Grmoja i Marin Miletić o amandmanu koji je Most uputio za pomoć stanovnicima na Banovini.

SISAK – Dani bosanskohercegovačke kulture povodom obilježavanja Dana državnosti BIH održat će se u četvrtak, 24. studenog, u Islamskom kulturnom centru Sisak.”Ove večeri po prvi put promovirat ćemo grupu polaznika koji pohađaju izborni predmet Bosanski jezik i kultura u osnovnoj školi na području grada Siska.

Događaj večeri je premijerna projekcija po prvi put u Sisku filma Aide Bukvić “DJECA SA CNN-a”, dirljiva i topla ljudska priča o sudbinama.” – poručuju organizatori.

Program i projekcija će biti upriličena u Kongresnoj dvorani IKC-a Sisak od 18:30 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Najave za četvrtak, 30. studenoga

SISAK - 1. sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak...

Najave za srijedu, 29. studenog

SISAK - sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. sa suradnicima...

Najave za utorak, 28. studenog

HRVATSKA DUBICA - KUD „JEKA“, Općina Hrvatska Dubica i...

Najave za ponedjeljak, 27. studenog

SMŽ - U ponedjeljak, 27. studenog, na području cijele...