3 C
Sisak
Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022

GALERIJA: Uručene zahvalnice „Ponos Sisačko-moslavačke županije“

- Marketing-spot_imgspot_img

Župan Ivan Celjak uručio je u utorak, 8. studenoga 2022. godine, u restoranu Cocktail u Sisku, zahvalnice „Ponos Sisačko-moslavačke županije“ sportašicama i sportašima te sportskim klubovima koji su u ovoj godini osvojili medalje na državnim, europskim ili svjetskim natjecanjima.

U pozdravnom govoru župan Celjak naglasio je kako u Sisačko-moslavačkoj županiji imamo sjajne sportaše koji ostvaruju odlične rezultate.

„To su sportaši koji izlaze izvan redovnih okvira, koji ulažu dodatne napore, trud i rad kako bi što kvalitetnije brusili svoje vještine i sposobnosti i kako bi postigli što kvalitetnije rezultate. To su sportaši koji su, prije svega, ponos svojih roditelja, obitelji, trenera, klubova, mjesta iz kojih dolaze, ali i ponos Sisačko-moslavačke županije. Željeli smo okupiti sve ove naše brojne sjajne sportaše i zato smo organizirali ovaj zajednički prijem i druženje, kako bi im zahvalili na sjajnim rezultatima, na tome što izvrsno predstavljaju Sisačko-moslavačku županiju i kako bi im rekli da su oni istinski ponos naše županije“, rekao je župan Celjak.

Na svečanosti je uručeno 14 klupskih i 103 pojedinačne zahvalnice sportašima i klubovima iz Siska, Kutine, Petrinje, Novske, Gline, Hrvatske Kostajnice, Jasenovca, Sunje i Lipovljana.

U ime svih sportaša i klubova obratila se predsjednica Udruge lađarica Sisak Andrea Borić koja je, zahvalivši Sisačko-moslavačkoj županiji na pozivu i organizaciji svečanosti, istaknula kako su entuzijazam i ljubav prema onome što radimo pokretač svega.

„Svi jako dobro znamo koliko je potrebno rada, truda i odricanja da bi došli do cilja i zato trebamo biti izuzetno ponosni i svjesni svojih uspjeha“, naglasila je Andrea Borić.

U programu su nastupili članica Novljanskih mažoretkinja Lana Šprem, plesači ŠPK Top Step Gabrijela Šustić i Tin Kral, karatistice Karate kluba Tigar Tea Buinac, Ana Marie Barukčić, Lucija Ferčić i Sara Stojaković, koje su prezentirale katu Hean Sandan, te petrinjska kantautorica Laura Sučec.

FOTO: smz.hr

Zadnje novosti
Ostale novosti