20 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

C.I.O.S. grupa još jednu godinu uz NK Metalac

Datum:

Marketing

C.I.O.S. grupa nastavlja i iduću godinu pratiti sisački NK Metalac. Sponzorski ugovor potpisali su Boro Mioč, predstavnik C.I.O.S.-a u Sisku te predsjednik NK Metalac Zoran Sertić.

„Svjesni smo činjenice da je NK Metalac i njegova infrastruktura bila godinama zapuštena, a sam klub predmet sporova, a ne, kako bi to bilo logično, sportskih događanja. Kao društveno odgovorna tvrtka, pružamo kontinuiranu podršku projektima vezanim uz Grad Sisak, a u sljedećih 12 mjeseci C.I.O.S. Grupa će osigurati iznos od 72.000 kuna za potrebe NK Metalac. Nadamo se i vjerujemo da će naš potez biti poticaj i ostalim gospodarskim subjektima grada i županije da izađu u susret NK Metalcu, s ciljem infrastrukturnog jačanja kluba, a posebice podizanja kvalitete i uvjeta za mlađe uzraste.“ – rekao je prilikom potpisivanja Boro Mioč, predstavnik C.I.O.S. grupe u Sisku.

“Kada želite postati sportski lider u poboljšanju kvalitete života na području na kojem djelujete tada morate imati partnera koji financijski podupire vaš rad. U CIOS ENERGY i CIOS GRUPI pronašli smo upravo takvog partnera. Ova potreba narasla je nakon potresa u kojem je Metalac pokazao kako je velika obitelj, kako na sportskom polju tako i van njega. Naši sugrađani znaju da mogu računati na nas u teškim vremenima, no primaran nam je cilj omogućiti svakom djetetu mogućnost igranja nogometa. Upravo nam tu CIOS ENERGY d.o.o. pomaže svojim donacijama.” – rekao je Zoran Sertić, dodavši kako je NK Metalac jedan od rijetkih klubova u Sisku koji ima odlično popunjene uzraste predprstića, prstića, limača, mlađih pionira, starijih pionira i juniora.

“Svaki petak na Metalcu imamo slatkih briga s prostorom jer nam sada i dva terena postaju premala za treninge jer trenutno brojimo oko 150 registriranih igrača i 15 onih koji su premladi da bi ih se registriralo, a dio su našega omladinskog pogona. Značajno smo podigli kvalitetu treninga, a samim time se poboljšao i odnos djece prema treningu. Tako možemo reći da je u svim uzrastima na svakom treningu 15 do 22 djecea. Osim konstantnog ulaganja u opremu, nastavljamo i sa školovanjem svojih trenera. Tako je prije par dana Goran Aleksić položio za Uefa B licencu, prije njega je jedan trener također položio za Uefa B licencu, a drugi Uefa C licencu. Trenutno na školovanju imamo dva trenera. Renata Helešya i Deana Radovića koji se školuju za Uefa C licencu i sve to uz financijsku potporu kluba koja ne bi bila moguća bez sponzorstva i donacija CIOS GRUPE i CIOS ENERGY. Kvalitetan rad popraćen je i dobrim rezultatima. Tako su naši prstići prošle sezone bili prvaci u svojoj ligi, limači su se kvalificirali na možda i najjači turnir U-11 u ovom dijelu Europe, a to je Alpas kup na kojem nastupaju ekipe poput Juventusa, Hajduka, Verone, Dinama, Partizana, Crvene Zvezde…, dok su stariji pioniri također postali prvaci županijske lige. Ulaganje u djecu je najispravnije ulaganje i zahvaljujemo CIOS ENERGY i CIOS GRUPI što nas i dalje prati u našem radu i što prepoznaju naš potencijal.” – zaključio je predsjednik kluba.

 

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odlični rezultati KBK Moslavac na WAKO Svjetskom kupu

KBK 'Moslavac' je nastupio na WAKO Svjetskom kupu '29....

U subotu je Sisački plivački maraton i utrka za Kup RH u daljinskom plivanju perajama

U organizaciji Ronilačkog kluba Sisak pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih...

Uspjesi ŠPK Top stepa na domaćem terenu

Nakon Memorijalnog turnira Domagoj Nedug, Prvenstva RH u 10...

Streljačice i streljači HVIDRA-e Sisak pobijedili u Vrbovcu

U Vrbovcu je 16. lipnja 2024. održan KUP grada...