6 C
Sisak
Utorak, 21 ožujka, 2023

Ružan incident nakon utakmice Vrapče-Segesta

- Marketing-spot_imgspot_img

Ružan incident dogodio se nakon utakmice Vrapče-Segesta. Delegat utakmice Ivan Blažičević je u zapisniku sa utakmice između ostalog napisao: “Po završetku utakmice u 90 +3 minuti prilikom izlaska s terena iz djela publike domaćina vrijeđani su gostujući igrači a poglavito br.11 na rasnoj osnovi. Nakon intervencije redara svi mirno napustili teren za igru.”

No, incident se, po informacijama koje smo dobili, nastavio i nakon utakmice kada je skupina mladića krenula u fizički obračun sa igračima Segeste.

„Utakmica je završila 0:0. Pred kraj utakmice su s tribina vrijeđali, a posebno našu dvojicu tamnoputih igrača, što je i u zapisniku utakmice. Skupina mladića obučenih u crno nakon utakmice su napali igrače i fizički, pored autobusa, umiješali su se tu i naši roditelji koji su pratili igrače na utakmice. Mi smo sve povukli u autobus odmah, da ne eskalira. Ružno je bilo, mi smo otišli, nismo zvali policiju.“ – rekao nam je o incidentu Mile Buinac, direktor HNK Segeste.

Na društvenim mrežama navijača Vrapča kažu kako vrijeđanja na ransoj osnovi nije bilo, a kako je uzrok svemu, po njihovu mišljenju, loše suđenje. No, sudac je u službeni zapsinik upisao ono što je čuo i vidio te će se incident obraditi i u HNS-u.

U utorak je HNK Segesta i službeno reagirao na incident s priopćenjem

18.10.2022. 1427 Microsoft Lens
Zadnje novosti
Ostale novosti