11 C
Sisak
Petak, 1 ožujka, 2024

Ružan incident nakon utakmice Vrapče-Segesta

Datum:

Marketing

Ružan incident dogodio se nakon utakmice Vrapče-Segesta. Delegat utakmice Ivan Blažičević je u zapisniku sa utakmice između ostalog napisao: “Po završetku utakmice u 90 +3 minuti prilikom izlaska s terena iz djela publike domaćina vrijeđani su gostujući igrači a poglavito br.11 na rasnoj osnovi. Nakon intervencije redara svi mirno napustili teren za igru.”

No, incident se, po informacijama koje smo dobili, nastavio i nakon utakmice kada je skupina mladića krenula u fizički obračun sa igračima Segeste.

„Utakmica je završila 0:0. Pred kraj utakmice su s tribina vrijeđali, a posebno našu dvojicu tamnoputih igrača, što je i u zapisniku utakmice. Skupina mladića obučenih u crno nakon utakmice su napali igrače i fizički, pored autobusa, umiješali su se tu i naši roditelji koji su pratili igrače na utakmice. Mi smo sve povukli u autobus odmah, da ne eskalira. Ružno je bilo, mi smo otišli, nismo zvali policiju.“ – rekao nam je o incidentu Mile Buinac, direktor HNK Segeste.

Na društvenim mrežama navijača Vrapča kažu kako vrijeđanja na ransoj osnovi nije bilo, a kako je uzrok svemu, po njihovu mišljenju, loše suđenje. No, sudac je u službeni zapsinik upisao ono što je čuo i vidio te će se incident obraditi i u HNS-u.

U utorak je HNK Segesta i službeno reagirao na incident s priopćenjem

Možda vas zanima...

22 medalje za karatiste Kondure

Dana 25. veljače karatisti Kondure nastupili su na turniru...

Zlato, dva srebra i dvije bronce za karatiste „Croatie“

Samoborski Karate Klub „Mladost“, bio je domaćin i organizator...

Uvjerljiva pobjeda sisačkih rukometaša!

RK Slatina vs. RK Sisak 28:36 (12:16) Na teškom gostovanju...

Novi bodovi za kuglačice ŠKK Jedinstvo

U 18. kolu 2. HKL s gostovanja u Novskoj...