20 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Lara Dronjak i Dominik Maričević najistaknutiji u školskom sportu grada Siska

Datum:

Marketing

Školski sportski savez Grada Siska dodjelio je nagrade i priznanja najboljim sportašicama i sportašima školskih sportskih društava za sportske rezultate ostvarene u razdoblju 2021./2022.

Predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Siska i zamjenik gradonačelnice Marko Krička i predsjednica Školskog sportskog saveza Karolina Čutuk uputili su čestitke te uručili nagrade i priznanja najboljim članovima Školskih sportskih društava.

Među osnovnoškolskim sportašicama se prošle godine najviše istaknula Lara Dronjak koja je sudjelovala u svim sportovima i to na gradskoj razini na šest natjecanja, na pet županijskih natjecanja te na dva državna prvenstva.

U konkurenciji dječaka najbolji sportaš je Dominik Maričević, koji je sudjelovao na šest gradskih, četiri županijska natjecanja, a s jednog od državnih se vratio s osvojenom srebrnom medaljom. Uz medalje Domink je osvojio i Fair Play nagradu Hrvatskog školskog sportskog saveza. Oboje dolaze iz Školskog sportskog društva Viktorovac.

U konkurenciji srednjih škola, odlukom Izvršnog odbora, titulu najuspješnije sportašice osvojila je Emili Karagić, članica ŠSD Ekonomist, a titulu najuspješnijeg sportaša zaslužio je Roko Senčar koji nastupa za ŠSD Gimnazijalac.

 

- Marketing -

Možda vas zanima...

Odlični rezultati KBK Moslavac na WAKO Svjetskom kupu

KBK 'Moslavac' je nastupio na WAKO Svjetskom kupu '29....

U subotu je Sisački plivački maraton i utrka za Kup RH u daljinskom plivanju perajama

U organizaciji Ronilačkog kluba Sisak pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih...

Uspjesi ŠPK Top stepa na domaćem terenu

Nakon Memorijalnog turnira Domagoj Nedug, Prvenstva RH u 10...

Streljačice i streljači HVIDRA-e Sisak pobijedili u Vrbovcu

U Vrbovcu je 16. lipnja 2024. održan KUP grada...