29 C
Sisak
Srijeda, 19 lipnja, 2024

Karatisti Kondure osvojili 21 medalju

Datum:

Marketing

Dana 08.10.2022.godine  karatisti Kondure nastupili su na „14. Memorijalnom karate turniru“ u Ivancu, na kojem je nastupilo 519 natjecatelja, iz 47 klubova i četiri države.

Za Konduru su nastupili Boris, Viktor i Igor Anušić, Tia Beriša,  Mia Malović, Katja Cink, Marcela Valentić, Franko Vujanić Balog, Klara Balog i Dora Kerkez. Karatisti Kondure su i ovaj put ostvarili odlične rezultate te su tako ukupno osvojili dvadeset jednu medalju, od kojih je šest zlatnih, devet srebrnih i šest brončanih.

Igor je u svojoj godišnjoj kategoriji, kao i u starijoj godišnjoj kategoriji kate šest i sedam godina, osvojio srebrne medalje.  Tia je u svojoj godišnjoj kategoriji, kao i u starijoj godišnjoj kategoriji kate šest i sedam godina, osvojila zlatne medalje. Viktor je u svojoj godišnjoj kategoriji, kao i u starijoj godišnjoj kategoriji kate osam i devet godina, osvojio srebrnu i brončanu medalju, dok je Boris u svojoj kategoriji kate devet godina, osvojio srebrnu medalju. Franko je u svojoj godišnjoj kategoriji, kao i u starijoj godišnjoj kategoriji kate devet i deset godina, osvojio brončanu i srebrnu medalju. Marcela i Katja su u svojoj godišnjoj kategoriji kate 10 godina osvojile brončane medalje. Mia je u starijoj godišnjoj kategoriji kate 11 godina, osvojila brončanu medalju. Dora je u starijoj godišnjoj kategoriji 14 godina osvojila srebrnu  medalju. Klara je u svojoj i u starijim kategorijama kate juniorke, mlađe seniorke i seniorke osvojila srebrnu i dvije zlatne medalje. Ekipa kate ekipno dječaci 9, 10 godina osvojili su zlatnu medalju. Ekipa kate djevojčice 9, 10 godina osvojile su brončanu medalju.  

Franko je nastupio i u borbama dječaci 9, 10 godina – 43, te je odličnim borbama ušao u borbu za brončanu medalju, koju nažalost nije uspio osvojiti. Katja je nastupila i u borbama djevojčice 9, 10 godina -31, te je odličnim borbama ušla u borbu za brončanu medalju, koju nažalost nije uspjela osvojiti. Mia je  nastupila i u borbama djevojčice 9, 10. godina – 43, te je odličnim borbama ušla u finale, gdje je i povela, ali joj nažalost još uvijek malo manjka iskustva, obzirom da joj je ovo tek drugi nastup na turniru u borbama, što je presudilo da Mija nije osvojila vrh, već srebrnu medalju. Dora je također nastupila i u borbama djevojčice 13, 14 godina – 44, te je odličnim borbama ušla u finale, gdje je nažalost izgubila, te tako osvojila srebrnu medalju.

Ostvarenim rezultatima karatisti Kondure su u kategoriji kate zauzeli odlično drugo mjestu, a u ukupnom poretku kate i borbe zajedno, treće mjesto

 Ovom prilikom Sportski karate klub Kondura Sisak poziva sve zainteresirane da im se pridruže, a sve informacije se mogu dobiti u terminima treninga utorkom i četvrtkom od 18.45 sati, u zgradi bivše područne OŠ „Braća Bobetko“ u Crncu, Crnac Braće Bobetko 18 a,  te nedjeljom u dvorani ŠRC-a Sisak, Sisak Trg grada Heidenheima 1, kod Bazena, od 10.30 sati.

 

- Marketing -

Možda vas zanima...

Streljačice i streljači HVIDRA-e Sisak pobijedili u Vrbovcu

U Vrbovcu je 16. lipnja 2024. održan KUP grada...

Segesta najavljuje pojačanja, poznati su svi sudionici 2. NL

"Uskoro slijedi službeno predstavljanje novih pojačanja za sezonu 2024./25."...

Talentirana mlada generacija Odbojkaškog kluba Sisak

Odbojkaši OK Siska krajem svibnja osvojili su brončanu medalju...

U Joševici održan streličarski kup u 3D disciplini

Protekle nedjelje, 9. lipnja, u Joševici kod Gline, pod...