20 C
Sisak
Petak, 12 kolovoza, 2022

Najave za ponedjeljak, 27.lipnja

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – 8. sjednica Gradskog vijeća grada Siska će se održati u ponedjeljak, 27. lipnja 2022. godine s početkom u 16 sati, u Centru kreativnih industrija Sisak – CIKS, Ulica Stjepana i Antuna Radića 20.

SISAK – Obljetnica posvete katedrale Uzvišenja Svetog Križa u Sisku obilježit će se u ponedjeljak 27. lipnja u 19 sati svečanom misom u dvorištu Pastoralnog centra katedralne župe u Sisku. Misu predvodi novi generalni vikar i kanonik mons. Ivica Mađer u zajedništvu s kanonicima Stolnog Kaptola Svetog Križa u Sisku. Misi prethodi molitva večernje u 18.30 sati.

KUTINA – Potpisivanje ključnog ugovora Projekta – Ugovora o projektiranju, izgradnji i pokusnom radu UPOV-a Kutina 23.000 ES III. stupanj pročišćavanja, anaerobna digestija mulja, kogeneracijsko postrojenje i solarno sušenje mulja (uključivo rekonstrukcija postojećeg mehaničkog predtretmana). Događanje će se održati u Hotelu Kutina, Dubrovačka ulica 4, u ponedjeljak 27.lipnja 2022. godine s početkom u 11 sati. 

TOPUSKO – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u ponedjeljak, 27. lipnja 2022. godine, s početkom u 10 sati u restoranu „Petrova Gora“ u Lječilištu Topusko nazočiti Završnoj konferenciji projekta energetske obnove zgrade „Petrova Gora“.

U sklopu završne konferencije predviđen je obilazak zgrade „Petrova Gora“, a u ovoj će prigodi biti predstavljeni i ostali aktualni projekti Lječilišta Topusko i društva TOP-TERME d. o. o.

Zadnje novosti
Ostale novosti