25 C
Sisak
Nedjelja, 26 lipnja, 2022

Hod za život u Sisku u subotu, 11. lipnja

- Marketing-spot_imgspot_img

Ovogodišnji Hod za život u Sisku će se održati u subotu, 11. lipnja. Povorka će ispred Sisačkog robnog centra (SRCA) krenuti u 10.30 sati.

Geslo ovogodišnjeg Hoda je: Život je zakon, a održava se u čak 11 gradova.

„Želimo istaknuti važnost i podršku svakoj majci koja se nađe u teškoj situaciji jer statistike pokazuju da se 2/3 žena odlučuju na pobačaj zbog pritiska okoline i ekonomskih razloga.
Pobačaj predstavlja prekid života konkretne osobe – neponovljivog ljudskog bića – dječaka ili djevojčice. Svako dijete ima pravo na život. Svaki ljudski život je neprocjenjivo vrijedan! Bez obzira na to je li malen ili velik, zdrav ili bolestan. Bolesna djeca – nerođena i rođena, bolesni ljudi imaju pravo na još veću brigu i ljubav. Niti jedna se žena ne bi trebala naći u situaciji da prekine život svoga djeteta. Mi razumijemo da se majke, trudnice mogu naći u teškim okolnostima. I zato smo tu da pomognemo pronaći ljudska rješenja za ljudske situacije. Važna nam je zakonska, društvena i ekonomska zaštita. Stoga, želimo poslati poruku svakoj majci da nije sama – trudnica je već majka!“, rekla je, najavivši sisački Hod za život,  Kristina Bekić, Nacionalna koordinatorica za medije Hoda za život, obitelj i Hrvatsku.

Zadnje novosti
Ostale novosti