8 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Talentirani Siščanin Maro Šeperac dio je velikog uspjeha mlade ekipe Dinama

Datum:

Marketing

Momčad zagrebačkog Dinama, godište 2012., osvojila je jaki međunarodni turnir u Wertingenu (Augsburg). Na turniru je sudjelovalo 70 ekipa, a među njima su bili velikani kao što su Bayern, Bayer Leverkusen, Leipzig, Porto, Benfica, Juventus, Salzburg, Espanyol…

Klinci Dinama su sve pomeli u skupini, u polufinalu je pao Juventus (1:0), a u finalu identičnim rezultatom Porto. Trener Jakov Guja u Njemačkoj je imao ove igrače: Mislav Petener, Ivan Leko, Mark Marinov Mihaylov, Roko Drenski, Bruno Bošnjak, Maro Šeperac, Gabriel Luiz Santos Araujo, Vilim Posilović, Manu Vidmar, Jakov Đurić i Matej Klarić.

Dinamo je na tom turniru odigrao 13 utakmica, upisao 12 pobjeda i jedan poraz. Zagrepčani su među ostalima rušili Salzburg (3:0), bečki Rapid (2:0), Bayer Leverkusen (1:0), Karlsruher (5:1), Juventus i Eintracht Frankfurt (1:0), dok su izgubili samo od Espanyola (2:1).

U momčadi je bio i Siščanin Maro Šeperac koji je odigrao odličan turnir i dao veliki doprinos ovom velikom rezultatu. Za četvrtfinale je zabio gol Bayer Leverkusenu za pobjedu 1-0 i prolaz u polufinale. U polufinalu su pobijedili Juventus 1-0 i taj gol je zabio Maro također. U finalu je asistirao za pobjedu i gol protiv Eintracht Frankfurta. Sudeći po pokazanome mladi Siščanin izniman je nogometni talent.

 

Možda vas zanima...

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak pete u Hrvatskoj

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza...

KUGLANJE: Pobjeda za kraj i 3. mjesto ŠKK Jedinstva u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi

U 22., posljednjem, kolu ligaškog natjecanja u 2. Hrvatskoj...

Počela škola stolnog tenisa za učenike – pridružite im se!

U Stolnoteniskom klubu "Siscia" djeluju dvije muške seniorske ekipe...

Rukomet: Porazu unatoč, Siščanima Premijer liga i dalje nadohvat ruke

Rukometaši Siska proteklog vikenda, bodreni brojnom publikom koja je...