26 C
Sisak
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Udruga KAS nastavlja radionice namijenjene umirovljenicima

Datum:

Marketing

Udruga KAS iz Siska nastavlja provedbu europskog projekta namjenjenog umirovljenicima u cilju poboljšanja kvalitete života.

Tako će se ovaj petak 11. 3.2022. s početkom u 15 sati provoditi će se radionica aranžiranja cvijeća koju će voditi florist Boris Lemaić. Radionica će biti u prostorijama udruge KAS, Savska 66 u Sisku, te je besplatna za umirovljenike.

Već sljedećeg tjedna uz stalne radionice rada na računalima koje vodi Ivo Mencl u Sisku, projekt će se provoditi i u Kutini, 18.3. 2022. s početkom u 10 sati gdje će se u Knjižnici i čitaonici održati radionica tjelovježbe i zdrave hrane koju će voditi Marko Jurčević i Marina Pavlić.

Udruga KAS iz Siska je 2020. godine sklopila Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s posredničkim tijelima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, te Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva za provedbu projekta „Godine nisu važne“, financiranog u sklopu Poziva „Pridruži se – Aktivni u mirovini“ jačanja sposobnosti organizacija civilnog društva za unaprijeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika.

Projekt „Godine nisu važne“ provodi udruga KAS iz Siska, zajedno s partnerima Agencijom lokalne demokracije Sisak, Gradskim društvom Crvenog križa Sisak, Udrugom invalida rada grada Siska te Gradom Siskom.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020., a ukupna vrijednost projekta iznosi 1.082.997,65 kuna.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Održana prezentacija stambenih objekata POS-a u Sisku

Za obitelji koje se nalaze na revidiranoj listi reda...

HDZ SMŽ o ukidanju prireza, a evo i koliko će građani uštedjeti

Nakon saborskog usvajanja paketa poreznih zakona, čelnici HDZ-a Sisačko-moslavačke...

Veleposlanik Australije posjetio Sisak

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček primila je u nastupni posjet...

Rotary klub Sisak obiježava Dan srca na Ciglarskoj grabi

Rotary klub Sisak i ove godine organizira akciju Dan...