-4.1 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 siječnja, 2022

Advent na kotačima u Petrinju dovodi Tomislava Bralića i klapu Intrade te Roberta Marekovića i Swingerse

- Marketing-spot_imgspot_img

U Petrinju 23. prosinca u gradski park stižu Tomislav Bralić i klapa Intrade, a na sam Božić, 25. prosinca Robert Mareković i Swingersi s božićnim repertoarom.

Koncerte dovodi pokretni “pop up“ događaj “Advent na kotačima“ koji će se održati od 17.12. do 31.12. u tri hrvatska grada – Vinkovci, Petrinja i Vukovar.

U svakom od navedenih gradova „Advent na kotačima“ zadržati će se po nekoliko dana uz odličan glazbeni program, vrhunsku gastronomiju i nezaboravno božićno iskustvo.

Dobru atmosferu u kombinaciji s ponekim toplim napitkom i dobrim društvom naći ćete na nekom od brendiranih kamiona koji će se nalaziti na navedenim lokacijama. Za one gladne pripremat će se prigodne adventske delicije, više vrsta kuhanih kobasica s još više zanimljivih dodataka za svačiji ukus. U blagdanske dane lijepo je misliti na druge pa su organizatori adventa pozvali lokalne OPG-ove da se pridruže događaju i predstave svoje proizvode.

U najljepšem periodu adventa, za Badnjak i Božić, od četvrtka 23.12. do subote 25.12 , advent dolazi u Petrinju, točnije u glavni gradski park na Strossmayerovo šetalište. Za glazbeni program u Petrinji pobrinuti će se Tomislav Bralić & klapa Intrade te Robert Mareković & Swingers bend.

„Posebnost ovog programa se očituje u tome što pružamo mogućnost lokalnoj zajednici da se predstavi na Adventu. Na našoj velikoj pokretnoj pozornici ugostiti ćemo lokalne KUD-ove, dječje zborove, glazbene škole i lokalna kazališta. A lokalnim obrtnicima, OPG-ovcima i svima koji žele predstaviti svoj rad i prodati proizvod, pružit ćemo tu mogućnost. Time želimo pomoći lokalnom stanovništvu i poduprijeti njihov rad. “, kazala je direktorica Art Hill agencije, Iva Šalamon Reškovac.

„Htjeli smo upotpuniti lokalni program, dovesti pravi blagdanski ugođaj u manje sredine te podržati lokalnu samoupravu. Ovo nam je tek prva godina no u idućoj ćemo se raširiti na više gradova. Radi pandemijskih uvjeta morali smo ograničiti ponudu no iduće će godine program biti bogatiji i duži“, kazao je Danko Stefanović, voditelj poslova RTL music-a.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti