-4.1 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 siječnja, 2022

Karatisti Kondure osvojili 14 medalja

- Marketing-spot_imgspot_img

Dana 05.12.2021. godine karatisti Kondure nastupili su na turniru „16.KUP SV. NIKOLE“, u Varaždinu, na kojem je nastupilo 544 natjecatelja, iz 48 klubova i 4 države.

Za Konduru su nastupili Marcela Valentić, Mia Malović,DeaBerek, Lea Pavković, Klara Balog, Bartol Pavković i Franko Vujanić Balog. I ovaj put su karatisti ostvarili fenomenalan uspjeh pa su tako osvojili 14 medalja, četiri zlatnih, pet srebrnih i pet brončanih.

Krećemo od debitantica na turniru. Marcela Valentić je u kategoriji kate2012.g, osvojila brončanu medalju, kao i Mia Malović, dok je Dea Berk osvojila srebrnu medalju.

Cure su nastupile i kao ekipa mlađih učenica, te su osvojile srebrnu medalju.

Nastavljamo s Bartolom Pavkovićem, koji je nakon dužeg ne treniranja i ne nastupanja na natjecanjima, ovaj put pokazao zašto je nekada bio među najboljima u svojoj kategoriji, te je u kategorijama 2010 i 2009.g., osvojio brončane medalje.

Lea Pavković je u kategoriji 2011.g. osvojila brončanu medalju, a u kategoriji 2010.g., je osvojila srebrnu medalju. Lea je s Marcelom i Deom nastupila ekipno kata učenice, gdje su osvojile zlatnu medalju.

Ovaj put je Klara Balog zaista demonstrirala odlične kate, te je u kategoriji kadetkinja osvojila srebrnu medalju, a u kategoriji juniorke zlatnu medalju.

I za kraj Franko Vujanić Balog je u svojoj kategoriji kate 2013.g., kao i u starijoj kategoriji 2012.g, osvojio zlatne medalje, dok je u borbama 2013.g. -36 osvojio srebrnu medalju. Karatistima čestitke na ostvarenim rezultatima, poglavito što je Kondura u ukupnom poretku klubova u kategoriji kate zauzeo zaista odlično treće mjesto. Uspjeh Kondure je time veći kada se uzme da su bazirani na selu.

I ovom prigodom Sportski karate klub Kondura Sisak poziva sve zainteresirane da im se pridruže, sve informacije se mogu dobiti u terminima treninga: utorak i četvrtak od 19.00 sati u zgradi bivše područne osnovne škole u Crncu, te subotom od 10.00 sati i nedjeljom od 11.30 sati, u dvorani ŠRC-a Sisak.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti