20 C
Sisak
Petak, 12 kolovoza, 2022

Odabrani ovogodišnji dobitnici volonterskih nagrada Grada Siska

- Marketing-spot_imgspot_img

U povodu Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, odabrani su ovogodišnji dobitnici Volonterske nagrade Grada Siska.

U kategoriji Volonter/ka godine, dobitnik prve nagrade je Jan Basta, dobitnica druge nagrade je Emma Cigler, a dobitnica treće nagrade je Marija Dumbović.

U kategoriji Koordinator/ica volontera dobitnica prve nagrade je Sara Vladić.

Dobitnici Pohvalnice Volonter/ka godine u 2021. godini su Bojan Iličić, Nikolina Avramovska, Nives Celinšćak i Valentino Katić.

Zbog epidemioloških mjera suzbijanja zaraze bolesti COVID-19 i ove će se godine nagrade i pohvalnice dostaviti poštom na kućnu adresu dobitnika. U cilju promoviranja volonterskih aktivnosti i rezultata, na web stranici Agencije lokalne demokracije Sisak, odnosno Volonterskog centra Sisak (www.vcs.Lda-sisak.hr) tijekom prosinca bit će objavljivane volonterske priče sviju prijavljenih na ovogodišnji Natječaj za dodjelu Volonterske nagrade Grada Siska.

Izložba fotografija volonterskih programa s područja Sisačko-moslavačke županije, koju organizira Agencija lokalne demokracije Sisak, bit će postavljena u Gradskoj galeriji Striegl (Holandska kuća, 1. kat) od 8. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. godine.

Odluka-o-dodjeli-Volonterske-nagrade-Grada-Siska-za-2021.-godinu
Zadnje novosti
Ostale novosti