6 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Odlični nastupi karatista Kondure

- Marketing-spot_imgspot_img

Dana 21.11.2021.godine karatisti Kondure nastupili su na turniru „9. KARATE GROBNIČAN KUP“ u mjestu Čavli, na kojem je nastupilo 421 natjecatelj iz 34 kluba.

Za klub su nastupili Franko Vujanić Balog, Katja Cink, Lea Pavković, Klara Balog, Marino Krznarić, Bartol Pavković i Niko Hobor.

Borbaši Kondure su ostvarili odlične rezultate te je Franko u kategoriji 2014/2013 – 36, odličnim borbama ušao u finale, gdje je u finalu uvjerljivom pobjedom osvojio zlatnu medalju.

Katja je odličnim i uvjerljivim pobjedama u kategoriji 2012/11 -31 ušla u finale, gdje je nažalost izgubila, te je osvojila srebrnu medalju. Marino ovaj put nažalost nije osvojio medalju.

Kataši Kondure su također ostvarili odlične rezultate te je Bartol ušao u borbu za medalju u kategoriji 2009.g., ali je nažalost izgubio. Lea je u kategoriji 2010., osvojila brončanu medalju. Niko je u kategorijama kadeti i juniori odličnim nastupima ušao u finala, gdje je izgubio i osvojio dvije srebrne medalje. Klara je u kategoriji juniorke osvojila brončanu medalju. Franko je u svojoj kategoriji 2013., ušao u finale, gdje je izgubio i osvojio srebrnu medalju, a potom je i u starijoj kategoriji 2012., osvojio brončanu medalju. Katja je u svojoj kategoriji 2012., uvjerljivim pobjedama ušla u finale, gdje je izgubila i osvojila srebrnu medalju, a potom je u starijoj kategoriji 2011. godini osvojila brončanu medalju.

Ove medalje imaju posebnu „težinu“ jer su kategorije u borbama bile spojene po dvije godine, a sve medalje u katama osvojene su u „open“ kategoriji.

Ovom prilikom Sportski karate klub Kondura Sisak poziva sve zainteresirane da im se pridruže. O radu Kondure govore ostvareni rezultati, a svakako je za napomenuti da je trener Kondure stručni specijalist-trener karatea koji radi sa svakom skupinom, te da posjeduju kvalitetnu sportsku opremu.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti