6 C
Sisak
Nedjelja, 28 studenoga, 2021

C.I.O.S. grupa nastavlja pratiti sisački NK Metalac

- Marketing-spot_imgspot_img

C.I.O.S. grupa nastavlja pratiti sisački NK Metalac. Sponzorski ugovor potpisali su Boro Mioč, predstavnik C.I.O.S.-a u Sisku te predsjednik NK Metalac Zoran Sertić.

„Potpisivanjem sponzorskog ugovora nastavljamo suradnju s C.I.O.S. grupom koja traje već gotovo 8 godina uz jedan manji prekid. Zahvaljujući financijskoj potpori koju nam omogućava ovaj ugovor naši članovi nesmetano će nastaviti putem koji smo si zacrtali prije tri godine.“ – istaknuo je Zoran Sertić napomenuvši kako u Metalcu danas postoji respektabilan omladinski pogon u kojem imaju šest uzrasta od kojih se pet uzrasta natječe, a čak su tri na vrhu tablice na polusezoni.

„Naša mladež više ne mora brinuti oko nogometnih lopti, trenirki ili dresova jer su uložena znatna sredstva u opremu. Također, uz C.I.O.S. grupu i Grad Sisak prati naš napredak konstantnim ulaganjem u infrastrukturu te smo tako ove godine dobili novi parking, nove tribine i reflektore na glavnom terenu stadiona Metalac. Ne moramo ni napominjati koliko su ta ulaganja utjecala na povišenje kvalitete života u Capragu. Zahvaljujući potpisivanju novog ugovora s C.I.O.S. grupom možemo najaviti kako sljedeće godine idemo i korak dalje, a to je ulaganje u seniorsku ekipu i očekujemo značajan napredak u rezultatskom smislu i u toj kategoriji.“ – dodaje Sertić koji je podsjetio i na zatečenu situaciju u klubu 2018. godine.

„Danas smo prešli brojku od 150 aktivnih nogometaša od četiri pa do 40 godina u našem klubu. Sav taj trud i rad prepoznala je C.I.O.S. grupa i omogućila nama kao upravi Metalca da svoje ideje provedemo u djela i da realiziramo ono što smo si na početku zacrtali. Danas se nalazimo na pola puta povratka Metalca na stare staze slave, a upravo će ulaganja u seniorsku ekipu dati dodatan zamah prema tom ostvarenju.“ – ističe predsjednik NK Metalca.

Prvi idući cilj je Metalac u četvrtoj ligi s respektabilnim omladinskim pogonom iz kojeg će u budućnosti biti popunjavana seniorska momčad.

„Dakle, želimo jedan jaki kvartovski klub u kojem će stasati i igrati djeca i mladi iz Capraga, iz Željezare i koji će biti na ponos svim našim sugrađanima. Iskoristit ću ovu priliku i pozvati potencijalne sponzore da razmisle o ulaganju i pomoći našem klubu jer osmjeh na dječjim licima prije, tijekom i nakon treninga i utakmica nemaju cijenu, a oni svojim sponzorstvom možete pomoći da cijelu priču oko Metalca podignemo na jedan viši nivo i da zajedno poboljšamo kvalitetu života najmlađima u našem Capragu.“ – zaključio je Sertić prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora „teškog 72.000 kuna u idućih 12 mjeseci“.

„Svjesni smo činjenice da je NK Metalac i njegova infrastruktura bila godinama zapuštena, a sam klub predmet sporova, a ne, kako bi to bilo logično, sportskih događanja. Kao društveno odgovorna tvrtka, pružamo kontinuiranu podršku projektima vezanim uz Grad Sisak, a samo u posljednjih pet godina 329.000 kuna preusmjereno je u ovaj nogometni klub kojeg ćemo i u budućnosti podržavati. U sljedećih 12 mjeseci C.I.O.S. Grupa će osigurati iznos od 72.000 kuna za potrebe NK Metalac. Nadamo se i vjerujemo da će naš potez biti poticaj i ostalim gospodarskim subjektima grada i županije da izađu u susret NK Metalcu, s ciljem infrastrukturnog jačanja kluba, a posebice podizanja kvalitete i uvjeta za mlađe uzraste.“ – rekao je prilikom potpisivanja Boro Mioč, predstavnik C.I.O.S. grupe u Sisku.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti