1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

„10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“ u subotu u Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

U subotu, 13. studenog 2021. s početkom u 20 sati u Domu INA Rafinerije Sisak, u sklopu 14. po redu Festivala regionalnih kazališta Prolog, bit će izvedena humoristična monodrama „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“ u izvedbi glumca Ivana Ožegovića. Predstava je nastala u koprodukciji UO Kreator, Bjelovarskog kazališta i CZK Trešnjevka Zagreba a biti će izvedena u sklopu 14. Festivala regionalnih kazališta Prolog.

Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se skriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini.

Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

Zbog epidemioloških mjera obvezno je nošenje maske.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna u prodaji online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 15 do 20 sati.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti