6 C
Sisak
Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Još jedan uspješni sportski vikend za sisački Karate klub Kondura

- Marketing-spot_imgspot_img

Dana 06.11.2021.godine, u Slavonskom brodu je održano prvenstvo hrvatske za mlađe uzraste u katama.

Za Karate klub Kondura Sisak na prvenstvu su nastupili Franko Vujanić Balog, Katja Cink, Mia Malović i Dea Berek. Franko je nastupio u kategoriji 2013. g. te je odličnim nastupima ostvarivao uvjerljive pobjede i ušao u finale, gdje je nažalost izgubio te osvojio srebrnu medalju. Uspjeh Franka je još i veći kada se uzme u obzir da se samo do prije dva tjedna Franko pripremao za prvenstvo Hrvatske u borbama, na kojem nažalost nije nastupio.

Katja je nastupila u kategoriji 2012. g., te je odličnim nastupima osvojila sedmo mjesto. Katja je također prije dva tjedna nastupila i na prvenstvu Hrvatske u borbama, gdje je zaista odradila odlične borbe te zauzela peto mjesto. Dea, Mia i Katja su nastupile kao ekipa mlađih učenica i odličnim nastupima osvojile peto mjesto.

Ovom prilikom Sportski karate klub Kondura Sisak poziva sve zainteresirane da im se pridruže, a sve informacije možete dobiti u terminima treninga koji su utorkom i četvrtkom od 19.00 do 21.30 sati, u zgradi bivše Osnovne škole „Braća Bobetko“ u mjestu Crnac te subotom od 10.00 do 11.00 i nedjeljom od 11.30 do 13.00 sati, u dvorani ŠRC-a.

 

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti