6 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Najave za četvrtak, 28. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U četvrtak, 28. listopada 2021, u Info centru industrijske baštine Holandska kuća, Rimska ulica 10 u Sisku, ulaz kroz haustor, održat će se, već tradicionalna, besplatna edukativno-kreativna radionica Gradskog muzeja Sisak na temu kiparenje bundeva.

Radionica traje od 16,30 do 21,00 sati te je prvenstveno namijenjena srednjoškolskim i starijim uzrastima, a sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje. Sve izrezbarene bundeve, nastale na radionici, mogu se pogledati istog dana u večernjim u dvorištu Info centra industrijske baštine Holandska kuća.

Broj polaznika je ograničen stoga se svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju prijaviti u Muzeju na e-mail marijan.bogatic@muzej-sisak.hr

NOVSKA – Sljedeće izdanje ”Književnog taburea” održat će se u četvrtak, 28. listopada s početkom u 18 sati na adresi: Novska, Centar za mlade, Ulica Tina Ujevića 2.

Tema tribine je obilježavanje druge godišnjice osnutka Ogranka DHK Sisačko-moslavačke županije. Tim povodom će se svojim autorskim tekstovima publici još jednom predstaviti svi zainteresirani sudionici ”Književnog taburea” u te dvije godine, a organizatori se nadaju i odazivu novih talentiranih pjesnika i prozaika.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti