6 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Policijska uprava sisačko-moslavačka bogatija za 35 novih policijskih službenika

- Marketing-spot_imgspot_img

Početkom tjedna u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj upriličena je dodjela rješenja polaznicima koji su završili Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2020./2021.

Polaznici su u ovu Policijsku upravu primljeni u svojstvu vježbenika i s radom započinju danas. Raspoređeni su na poslove granične, temeljne i prometne policije, a svoju vježbeničku praksu odradit će u nekoliko različitih policijskih postaja, gdje će stjecati znanja i vještine.

Načelnik Policijske uprave Luka Pešut, voditelji Službi i načelnici Policijskih postaja srdačno su dočekali mlade kolegice i kolege, zaželjeli im dobrodošlicu i čestitali na uspješno završenom školovanju.

„Obavljajte svoj posao savjesno, profesionalno i predano te svojim radom i ponašanjem čuvajte dignitet policijske službe. Što bolje i kvalitetnije iskoriste znanje stečeno na Policijskoj akademiji te se svakodnevno usavršavajte uz svoje starije kolege i mentore. Kako je policijski posao vrlo zahtjevan, ja i moji suradnici stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći“ istaknuo je načelnik Pešut i poželio im sreću u budućem radu.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti