5 C
Sisak
Subota, 27 studenoga, 2021

Najave za subotu, 23. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U srcu grada, na sisačkom korzu i pored dječjeg igrališta Majmunjak, počinje nova gradska manifestacija “Jesen u Sisku”.

Organizatori manifestacije su Grad Sisak, Gradska tržnica Sisak i Turistička zajednica grada Siska.

U subotu, 23. listopada, građane grada Siska i njihove goste očekuje bogata sezonska gastro ponuda malih poljoprivrednih gospodarstava, malih poduzetnika, kućnih radinosti i obrta iz grada i okolice, uz domaće craft pivo i ponudu vina, bogati glazbeni program za male i velike, ali i dijeljenje prigodne bučnice. U sklopu manifestacije dijeliti će se besplatna bučnica koju će pripraviti kuharice OŠ Braća Bobetko i OŠ Budaševo-Toplovac-Gušće kao dio predstavljanja Healthy Meal Standard certifikata kojeg je Grad Sisak osigurao za sve sisačke osnovne škole i vrtiće.

Za dobru atmosferu na manifestaciji pobrinut će se Saša i Jelena, Adrenalica i Bluzy Threesome, a malene očekuje na Majmunjaku posebna disco glazbena atmosfera uz dj program.

Program:

17,00 – otvaranje manifestacije i disco za djecu na Majmunjaku

18,00 – dijeljenje bučnice i predstavljanje sudionika

19,00 – 24,00

– glazbeni program: Saša&Jelena, Adrenalica, Bluzy Threesome

– gastro ponuda i druženje na korzu

SISAK – Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u subotu, 23. listopada u 10 sati svečano misno slavlje u bazilici sv. Kvirina u Sisku tijekom kojeg će red đakonata primiti kandidati Marin Mlađenović iz Lekenika i Kristijan Pezić iz Kutinske Slatine.

VOLODER – Susret mladih Kutinskog dekanata održat će se u subotu, 23. listopada u župi Voloder. Program počinje u 17 sati katehezom, slijedi u 18 sati misno slavlje i euharistijsko klanjanje te nakon mise druženje uz kviz.

 

 

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti