1 C
Sisak
Četvrtak, 28 listopada, 2021

Najave za četvrtak, 14. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Svečana sjednica Gospodarskog vijeća HGK – ŽK Sisak će se održati u četvrtak, 14. listopada, u 11 sati u restoranu Cocktail u Sisku, na adresi Ante Starčevića 27. Na sjednici će se dodijeliti plakete „Zlatna kuna“ najuspješnijim trgovačkim društvima u Sisačko-moslavačkoj županiji za ostvarene poslovne rezultate u prošloj godini, i to u kategoriji velikih, srednjih i malih trgovačkih društava. Dodijelit će se i posebna priznanja zaslužnim pojedincima i tvrtkama za doprinos razvitku gospodarstva i komorskog sustava na području Sisačko-moslavačke županije, a povodom obilježavanja 150 godina od osnivanja Trgovačko-obrtničke komore u Sisku.

SISAK – Predstavljanje projekta “Zemlja se trese – ne obitelj” koju udruga Judita Sisak provodi u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade bit će u četvrtak, 14. listopada 2021. u 19 sati u Hotelu Panonija.

SISAK – Predstavljanje knjige „Junačka i sveta Hrvatska“ održat će se u četvrtak, 14. listopada u 19.30 sati u sisačkom Velikom Kaptolu. Knjigu će predstaviti autori sisački biskup Vlado Košić i general HV u miru Ivan Tolj, te književnik Đuro Vidmarović i novinar Mladen Pavković. Na promociji će ujedno autorima biti dodijeljena Velika zlatna plaketa za najbolju knjigu o Domovinskom ratu u nastalu u protekloj godini.

KUTINA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u četvrtak, 14. listopada 2021. godine, sudjelovati u obilježavanju 30. obljetnice oslobađanja Bujavice, prvog mjesta oslobođenog u Domovinskom ratu. Program obilježavanja, pod motom „Nitko prije nas“ odvijat će se prema sljedećem rasporedu:

16 sati okupljanje kod Doma branitelja u Kutini i polazak svečane povorke prema Bujavici,

17 sati polaganje vijenaca kod spomen-obilježja u Bujavici (u povratku polaganje vijenaca u Janja Lipi).

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti