2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Trogodišnjak dovezen u sisačku bolnicu bez svijesti i pulsa, ubrzo je preminuo

- Marketing-spot_imgspot_img

Trogodišnji dječak dovezen je u srijedu navečer u sisačku Opću bolnicu bez svijesti i pulsa gdje je, nakon više od sat vremena pokušaja reanimacije, proglašen mrtvim. Na tijelu dječaka nije bilo vidljivih ozljeda, što je potvrdila i policija no naložena je obdukcija kako bi se doznao uzrok smrti. Policija istražuje okolnosti ove tragedije.

Ravnatelj bolnice dr. Tomislav Dujmenović ističe kako je dijete reanimirano i prije dolaska u bolnicu gdje su nastavili postupak, ali bez uspjeha.

– Dijete je vozilom hitne pomoći dovezeno u 19:48, bez svijesti, pulsa i spontanih udisaja, nereaktibilnih zjenica. Nije imalo vanjskih znakova ozljeđivanja. Nakon reanimacije umrlo je u 21:03. I prije dolaska kod nas bio je reanimiran, to je sve što znam iz liječničkog nalaza. Tijelo je upućeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu po nalogu županijskog državnog odvjetnika – rekao nam je ravnatelj sisačke bolnice Tomislav Dujmenović.

Iz sisačke policije potvrđuju kako provode istragu o nesretnom događaju.

“Možemo potvrditi da je policija tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisak o smrti djeteta (2018.) bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje okolnosti tog događaja.”, poručuju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti