1 C
Sisak
Četvrtak, 28 listopada, 2021

Karatisti Kondure osvojili 11 medalja

- Marketing-spot_imgspot_img

Dana 03.10.2021.godine karatisti Kondure su nastupili na „13. Memorijalnom karate turniru“ u Ivancu, na kojem je nastupilo 548 natjecatelja iz 49 klubova i 3 države.
Za klub su nastupili Franko Vujanić Balog, Katja Cink, Lea Pavković, Klara Balog, Marino Krznarić i Vlatko Vrbanac.

Franko je u svojoj kategoriji kate 2013. god. osvojio zlatnu medalju, u starijoj konkurenciji 2012. god., osvojio je brončanu medalju, dok je i prvi put nastupio u borbama 2013. god. -36, te je osvojio brončanu medalju.

Katja je nastupila prvi puta na natjecanjima te je pokazala da se na nju itekako može računati tako što je u svojoj kategoriji, kate 2012.god, osvojila srebrnu medalju, a u borbama 2012. god, – 31 je osvojila brončanu medalju.

Lea je u svojoj kategoriji 2011. god, kao i u starijoj kategoriji 2010. god. kate, osvojila brončane medalje.

Klara Balog je u kategoriji kate juniorke osvojila srebrnu medalju.

Nakon dugog izbivanja sa natjecanja nastupio je i Marino u borbama kadeti-52, te je osvojio srebrnu medalju.

Nakon 25 i više godina nastupio je na natjecanju Vlatko Vrbanac u kategoriji kate seniori te je osvojio brončanu medalju, a u kategoriji borbe seniori 84+ također brončanu medalju.

Ovo su zaista odlični rezultati, obzirom da karatisti Kondure nisu desetak mjeseci trenirali u dvorani, te da su prvi put ušli u dvoranu 14. rujna, nakon što su promijenili dvoranu i mjesto, obzirom da je njihova „stara“ dvorana oštećena u potresu te da su u samo u dva i pol tjedna treniranja uspjeli ostvariti ovakve rezultate.

Također je za napomenuti da je ovo za karatiste Kondure bio prvi nastup na turnirima od siječnja 2020. godine kada su osvojili 22 medalje, odnosno prvi nastup na turniru nakon skoro dvadeset mjeseci.

Sportski karate klub Kondura Sisak, treninge održava u zgradi bivše OŠ „Braća Bobetko“ u Crncu, te u dvorani ŠRC-a Sisak, kod Bazena.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti