6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Najave za utorak, 21. rujna

- Marketing-spot_imgspot_img

MARTINSKA VES – Vokalno – instrumentalni koncert Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO će se održati u UTORAK, 21. rujna 2021. godine u 18 sati u Martinskoj Vesi, na prostoru ispred Osnovne škole „Braća Radić“.

Ovaj koncert dio je programa Sisačko-moslavačke županije i Kulturnog centra braće Radić kojim se obilježava 150. godišnjica rođenja hrvatskog velikana Stjepana Radića.

Ulaz na koncert se ne naplaćuje. Obvezno je predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde, a cijeli događaj odvijat će se u skladu s važećim epidemiološkim preporukama i uputama.

NOVSKA – Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Siniša Kukić, u pratnji svoji suradnika dolazi 21. rujna 2021. u Novsku.

Program njegova dolaska je slijedeći:

11.10 Radni sastanak direktora i gradonačelnika sa suradnicima u maloj gradskoj vijećnici

11.45 Polazak prema odlagalištu komunalnog otpada Kurjakana, Brestača

12.00 Obilazak odlagališta komunalnog otpada Kurjakana

a) prezentacija mjesta za preuzimanje ambalažnog otpada

b) primopredaja kompaktora za sabijanje otpada

c) obilazak radova etape 4 sanacije odlagališta komunalnog otpada Kurjakana – izgradnja kazete 3

12.30 Izjave za medije

a) izjava gradonačelnika Novske Marina Piletića

b) izjava direktora Siniše Kukića

DVOR – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić će u utorak, 21. rujna 2021. godine, s početkom u 13 sati u Domu kulture u Dvoru nazočiti svečanoj sjednici Općinskog vijeća koja će biti održana u povodu Dana općine Dvor – Međunarodnog dana mira.

PETRINJA – Državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja Špiro Janović sudjelovat će u utorak, 21. rujna 2021. na obilježavanju 30. godišnjice okupacije Petrinje. Tim povodom bit će služena misa u Crkvi sv. Lovre u Petrinji s početkom u 19 sati, a potom je predviđeno paljenje svijeća kod bunkera na starom kupskom mostu.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti