18 C
Sisak
Subota, 13 kolovoza, 2022

Najave za srijedu, 15. rujna

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u srijedu, 15. rujna 2021. godine, s početkom u 10 sati u svom kabinetu (Sisak, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 26) održati konferenciju za medije s temom „100 dana obnašanja dužnosti župana Sisačko-moslavačke županije“.

SISAK – Sljedeća Stihovnica Siska na rasporedu je u srijedu 15. rujna u restoranu Bijela Lađa (Sisak, Lađarska ulica 5) u 19 sati. Okupljanje će se održati na otvorenom, na dvorišnoj terasi restorana uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Kao glavna gošća večeri nastupit će Zdenka Mlinar iz Velike Gorice i publici predstaviti svoju zbirku haiku poezije “Ocean”, tiskanu krajem 2020. godine. Ranije je objavila još 5 samostalnih zbirki poezije.

U nastavku večeri svoje autorske stihove moći će govoriti i ostali zainteresirani pjesnici.

KUTINA – Predstavljanje Konzervatorske studije grada Kutine koju je izradilo Ministarstvo kulture i medija, Uprava za zaštitu kulturne baštine s vanjskim suradnicima održat će se u srijedu, 15. rujna 2021. godine s početkom u 12,00 sati u prostoru Poduzetničkog inkubatora Kutina, Hrvatskih branitelja 2, Kutina. Studiju će predstaviti autori Igor Cindrić, Sanja Lončar i Antonio Džaja.

Zadnje novosti
Ostale novosti