6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Najave za četvrtak, 9. rujna

- Marketing-spot_imgspot_img

KUTINA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić će u četvrtak, 9. rujna 2021. godine, s početkom u 10 sati u Kutini sudjelovati u obilježavanju 30. godišnjice osnutka specijalne jedinice policije „RIS“ Kutina. Obilježavanje će početi polaganjem vijenaca kod središnjeg križa na groblju u Kutini (u 10 sati), a biti nastavljeno predstavljanjem rada USJPDR „RIS“ Kutina (u 10 sati i 30 minuta) u Domu hrvatskih branitelja (Ulica kneza Ljudevita Posavskog).

PETRINJA – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u četvrtak, 9. rujna 2021. godine, s početkom u 12 sati u Jabukovcu (Grad Petrinja) nazočiti svečanoj primopredaji gotovog useljivog objekta šesteročlane obitelji Boltužić. Rušenje i uklanjanje u potresu oštećenog objekta, kao i izgradnju novog, s dvije stambene jedinice, provela je inicijativa „Makarska rivijera i prijatelji – Srcem za Petrinju“.

SISAK – Predstavljanje knjige Hrvoja Kekeza i Krešimira Regana „Zrin – Srednjovjekovno sijelo knezova Babonića i Zrinskih“ održat će u četvrtak, 9. rujna u 19.30 sati u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti