6 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Najave za ponedjeljak, 6. rujna

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, na prvi dan nove školske godine, s početkom u 11 sati,  gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i predsjednik Gradskog vijeća grada Siska Bojan Dadasović  sa suradnicima posjetit će područnu školu u Hrastelnici gdje će biti priređen program za prvašiće,  koji će tamo zajedno s učenicima 2., 3. i 4. razreda pohađati nastavu.   

Nakon katastrofalnog potresa, koji je pogodio naš grad 29. prosinca prošle godine, u kojem je oštećena i školska zgrada OŠ Galdovo, učenici te škole pohađali su nastavu u OŠ „Braća Bobetko“.

Od nove školske godine, učenici razredne nastave pohađat će nastavu u područnoj školi Hrastelnica, dok će učenici predmetne nastave nastaviti pohađati nastavu u prostoru OŠ „Braća Bobetko“.

SISAK – Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak će u ponedjeljak 6. rujna 2021. godine, s početkom u 10 sati i 15 minuta u Sisku, u zgradi u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije (Rimska 28) s ravnateljem sisačke Gimnazije Božidarom Dujmićem potpisati Sporazum o korištenju poslovnog prostora i opreme u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije za potrebe Gimnazije Sisak. Nakon potpisivanja sporazuma i obraćanja predstavnicima medija, uslijedit će obilazak prostora namijenjenog provedbi nastave.

PETRINJA – Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić će, zajedno s gradonačelnicom Petrinje Magdalenom Komes, u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, s početkom u 8 sati posjetiti Osnovnu školu Dragutina Tadijanovića u Petrinji (Trg Matice hrvatske 9b) i učenicima poželjeti uspješan početak školske godine

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti